Σύλλογος Γυναικών Μάρπησσας

07 Μαϊος 2012 14:45

Την Κυριακή 29/4/2012 ο Σύλλογος Γυναικών Μάρπησσας σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Μάρπησσας συμμετείχαν στο "Let's Do it"

To "Let's Do it" είναι μια διεθνής εθελοντική καμπάνια που ξεκίνησε για 1η φορά το 2008 στην Εσθονία και είχε σαν στόχο να καθαριστεί από εθελοντές μέσα σε μια μόνο μέρα ολόκληρη η χώρα από κάθε λογής σκουπίδια.

Φέτος για πρώτη φορά φιλοξενήσαμε το "Let's Do it" στην Ελλάδα με πρωτοβουλία της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΕΕΔΣΑ) και του ΠεριβαλλοντικούΣυλλόγουΑττικής "Ώρα για Δράση" .

Έγιναν δύο ομάδες , η μία ξεκίνησε από το Δρυό και η άλλη από το Πίσω Λιβάδι. Τα άτομα που συμμετείχαν και στις δύο ομάδες ήταν περίπου 30εκ των οποίων τα 10 ήταν μικρά παιδιά !!!Καθαρίσαμε την ακτογραμμή ,Πίσω Λιβάδι , Λογαρά , Πούντα , Μεσάδα , Νέα Χρυσή Ακτή (Τσερδάκια), Χρυσή Ακτή , Μπουτάρη , Δρυό . Μαζέψαμε περίπου 20 μεγάλες σακούλες απορριμάτων εκ των οποίων τα περισσότερα ήταν πλαστικά μπουκάλια νερού και κουτάκια αναψυκτικών .

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους βοήθησαν στο καθαρισμό και ειδικά τα μικρά παιδιά με τις μητέρες τους.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos