Μια ξεχωριστή βραδιά της παριανής νεολαίας!

04 Αυγούστου 2012 03:15

Ένα συναυλιακό γεγονός ξεχωριστό και ιδιαίτερο έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής 29/7 στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Μάρπησσας.

Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Αρχιλόχου και του Δημοτικού Σχολείου Αρχιλόχου - Μάρπησσας διοργάνωσαν το "Paros Youth Night" τη συναυλιακή δηλαδή συνεύρεση μουσικών σχημάτων απαρτιζόμενων από νεαρούς παριανούς καλλιτέχνες οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό διασκεδάζοντας το κοινό που στην πλειοψηφία του αποτελούνταν από παριανό νεαρόκοσμο.

Η βραδιά της επί σκηνής παριανής καλλιτεχνικής νεολαίας που αφιέρωσε τη συναυλία στους ομιλήκους της, εξελίχθηκε όμορφα, δυναμιικά και με άκρως ενδιαφέρουσες μουσικές εναλλαγές καθώς τραγούδια της δεκαετίας του 80, ροκ κομμάτια αλλά και μουσικές από το χώρο του έντεχνου τραγουδιού ικανοποίησαν όλα τα γούστα των παρευρισκομένων αφήνοντας την επίγευση της χαρούμενης διάθεσης και του νεανικού μουσικού σφρίγους.

Ξεχωριστό σημείο της βραδιάς υπήρξαν τα χορευτικά της ομάδας Ηip - Hop από το Central School of Ballet.

To parianostypos.gr, βρέθηκε στο όμορφο αυτό νεολαιίστικο γεγονός και σας μεταφέρει εικόνες σε βίντεο από τον μουσικό παλμό του.

Πατήστε εδώ για τα βίντεο

{plusone lang=el}



Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos