«Φίλοι της Πάρου»-10 χρόνια

06 Αυγούστου 2012 16:49

Γιορτάστηκαν τα 10 χρόνια της ίδρυσης και λειτουργίας του Συλλόγου «Οι φίλοι της Πάρου» στο θέατρο «Αρχίλοχος» του Πάρκου της Πάρου (άγιος Γιάννης Δέτης) με μια θαυμάσια συναυλία του Βασίλη Ρακόπουλου.

Ο Ρακόπουλος έπαιξε κιθάρα, ο Πέτρος Βαρθακούρης κοντραμπάσσο και ο Θ. Νικολούδης βιολί (3 Αυγούστου 2012). Πριν τη συναυλία αποδόθηκε η ετήσια τιμητική διάκριση στην αρχαιολόγο Φωτεινή Ζαφειροπούλου για το σπουδαίο έργο της. Το δώρο του Συλλόγου των Φίλων απέδωσε ο δήμαρχος Πάρου Χρίστος Βλαχογιάννης. Στη γιορτή παραβρέθηκε αντιπροσωπεία του «Αρχίλοχου» (Θ. Μαρινόπουλος, Σπ. Μητρογιάννης, Χρ. Γεωργούσης).

Για τα 10 χρόνια του Συλλόγου μίλησε ο πρόεδρος Γιώργος Βλαντάς, που ευχαρίστησε όλους του συντελεστές της εκδήλωσης και όσους έλαβαν μέρος. Ο Χάρης Μαρτίνος είχε την ευθύνη της παρουσίασης του προγράμματος. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν για τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos