Τιμητική εκδήλωση αφιερωμένη στον Παναγιώτη Πατέλη

21 Αυγούστου 2012 14:26

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 20 Αυγούστου 2012 ,η εκδήλωση βράβευσης του Εκπαιδευτικού και Συγγραφέα κ. Παναγιώτη Πατέλλη, από τον « Σύλλογο Παρίων η Εκατονταπυλιανή» στο προαύλιο της Παναγίας Εκατονταπυλιανής .

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, ο Δήμαρχος Πάρου, κ Χ. Βλαχογιάννης, η τ. Υπουργός Ελισάβετ Παπαζώη, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολιτεύσεως του Δήμου Πάρου, κ. Γρηγορία Πρωτολάτη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ν. Αιγαίου κ. Κώστας Μπιζάς, η κ Κούλα Ραγκούση-Κοντογιώργη Συγγραφέας, Πρόεδρος «Ανθέμιον», ο Καθηγητής, Ιστορικός ,Συγγραφέας, κ Νίκος Αλιπράντης, η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παριανών Συλλόγων κ. Αννα Πρωτολάτη ,η π. Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας κ. Μαρία Μπελδέκου , ενώ για το έργο και την προσφορά του μίλησαν, Ο κ. Γεώργιος Ξένος, Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πάρου, ο οποίος και συντόνισε την εκδήλωση, ο Ομότιμος καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών κ Κων/νος Μανάφης, ο Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών κ Πέτρος Ρούσσος, ο κ. Γεώργιος Τριαντάφυλλος τ. Δήμαρχος Πάρου, ο κ. Γρηγόρης Πρέκας, Εκπαιδευτικός, ο Αντώνης Πατέλης Επιχειρηματίας και η Εκπαιδευτικός , Ζαμπούλα Καστρουνή- Μένεση.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Συλλόγου Παρίων κ. Νικόλαος Ζουμής προσέφερε στον τιμώμενο κ. Παναγιώτη Πατέλη αναμνηστική πλακέτα ως ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης για την κοινωνική του προσφορά και την συγγραφική του δράση.

Ο τιμώμενος, κ. Παναγιώτης Πατέλης, βαθιά συγκινημένος κατά την αντιφώνησή του ευχαρίστησε εγκαρδίως το Σύλλογο Παρίων για την πρωτοβουλία , τους συμμετέχοντες και όλους τους Παριανούς που παρευρέθηκαν και τον τίμησαν με την παρουσία τους.

Η σεμνή και γεμάτη συγκίνηση τελετή βράβευσης, έκλεισε με τα μελωδικά ακούσματα του κουαρτέτου GUITAR4 –TUNE, των Ανδρέα Μαδημένου, Δημήτρη Κλαυδιανού, Τάκη Πατέ και Γιάννη Σοφού, ενώ τραγούδια ερμήνευσε η Βασιλική Παρασκευοπούλου.

Σύλλογος Παρίων η Εκατονταπυλιανή

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos