Πάρος, Σύλλογος Καμαρών: Βραδιά αναμνήσεων αφιερωμένη στο σχολείο Καμαρών

21 Αυγούστου 2012 17:54

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 19/8 η προγραμματισμένη εκδήλωση συνάντησης των φοιτησάντων μαθητών του πρώην Δημοτικού Σχολείου Καμαρών

το οποίο λειτούργησε από το 1928 έως το 1996.
Στην συγκινητική και ωραία αυτή βραδιά που εκτυλίχθκε στον ειδυλλιακό πευκόφυτο αύλειο χώρο του Σχολείου οι πρώην μαθητές έκαναν αναδρομή στις περιόδους λειτουργίας του Σχολείου ενώ ακολούθησε μια όμορφη μουσική βραδιά από τον καλό φίλο του Συλλόγου Μιχάλη Τσουνάκη, το ζεύγος Κατσαρού, την κα Σκιαδά και την κα Γαβαλά τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους.
Η συνάντηση αυτή θα επαναληφθεί το 2013 την πρώτη Κυριακή μετά το Δεκαπενταύγουστο.

 
Ακολουθεί επίσης video από το επιτυχημένο παραδοσιακό πανηγύρι των Καμαρών το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 28/6 παραμονή Πέτρου και Παύλου με τη αθρόα συμμετοχή κόσμου και κυρίως νεολαίας το οποίο καθιερώθηκε να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο την ίδια ημερομηνία μετά τον εσπερινό. Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όσους συνέβαλαν με τη συμμετοχή, την χορηγία τους και την προσωπική προσφορά τους.

Το Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού Εξωραΐστικού Συλλόγου Καμαρών
Έδρα Καμάρες Πάρου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos