X.O.N: Γενική Συνέλευση - εκλογές

21 Φεβρουαρίου 2013 16:30

Την ετήσια Γενική Συνέλευση μελών του πραγματοποίησε ο Χορευτικός Όμιλος Νάουσας Πάρου την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013, στην αίθουσά του στη Νάουσα, καθώς και εκλογές για την ανάδειξη του νέου του διοικητικού συμβουλίου.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης τα μέλη του απερχόμενου συμβουλίου έκαναν τον οικονομικό απολογισμό και τον απολογισμό δραστηριοτήτων για το προηγούμενο έτος, αναφερόμενα στα πιο σημαντικά γεγονότα. Ακολούθησε η κοπή της πίτας και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου συμβουλίου.

Σύνθεση νέου Δ.Σ.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του παριανού συλλόγου για τα επόμενα δύο χρόνια είναι το εξής:

Πρόεδρος : Σιφναίου Κατερίνα

Αντιπρόεδρος : Ρούσσου Παναγιώτα

Γραμματέας : Θεοδωράκου Ανθούλα

Ταμίας : Μοστράτου Ζαμπέτα

Έφορος Χορευτικού Τμήματος : Δευτερήγου Στέλλα

Έφορος Μουσικού Τμήματος : Τάλλαρος Γιώργος

Έφορος Λαογραφικού Τμήματος : Τσιράκης Μπάμπης

Καθώς φέτος συμπληρώνονται 25 χρόνια από την ίδρυση του ΧΟΝ, πρόκειται να πραγματοποιηθεί σειρά εκδηλώσεων όλη τη χρονιά, αρχής γενομένης με την καθιερωμένη ανοιξιάτικη παράσταση, που αυτή τη φορά θα δοθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου 2013, στις 20:00, στην αίθουσα του ΝΗΡΕΑ. Η παράσταση θα έχει και επετειακό χαρακτήρα και θα συμμετάσχουν όλα τα τμήματα χορευτών. Περισσότερα θα μάθετε σχετικά σε επόμενη ενημέρωση του συλλόγου.

Για το ΧΟΝ

Μιχάλης Θεοδωράκος - υπεύθυνος επικοινωνίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos