×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Ο ανακαινισμένος χώρος του Πολ. Συλλόγου Αγκαιριάς

17 Απριλίου 2013 00:10

Την Κυριακή που πέρασε, η αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγκαιριάς έλαμπε από ομορφιά.

Για να τιμήσει τους εθελοντές που εργάστηκαν για την ανακαίνιση του χώρου, το ΔΣ του Συλλόγου oργάνωσε ένα «ανοιξιάτικο τσάι» στο οποίο παραβρέθηκαν πολλοί φίλοι και μέλη του Συλλόγου, οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν από την λαμπερή ατμόσφαιρα που επικρατούσε. Την ιδέα και το σχεδιασμό της ανακαίνισης είχε ο γνωστός επαγγελματίας φωτογράφος Κος Δημήτρης Καλαποδάς, ο οποίος φρόντισε και για τις φωτογραφίες που διακόσμησαν την αίθουσα. Στην επιτροπή ανακαίνισης συμμετείχαν οι κυρίες, Δ. Βήχου, Α. Καλαποδά, Μ. Κουταλίδη και Π. Σκανδάλη. Όλες οι εργασίες έγιναν με εθελοντική προσφορά των φίλων και συγχωριανών, κ.κ. Αντώνη Κονταράτο, Θωμά Δεσύλλα, Δημήτρη Σπανό, Βασίλη Κουταλίδη, Μανώλη Κρητικό, Γιώργο Μάρτη, Γιάννη Σκανδάλη, Μανώλη Κουταλίδη και της Κάβας Ραγκούση. Την εποπτεία του έργου είχε ο Ανδρέας Κουταλίδης.

Η εκδήλωση διήρκεσε μέχρι τα μεσάνυχτα με τους ήχους ζωντανής μουσικής με τον Μανώλη Ραγκούση, τον Κώστα Μπαλίκο, τον Αστέριο Ρήγα και την Κατερίνα Νίκα. Όλοι οι μουσικοί προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς.

Σε όλους τους φίλους εθελοντές που εργάστηκαν και πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους καθώς και σε όσους φίλους και φίλες βοήθησαν με κάθε τρόπο την ημέρα της εκδήλωσης, το ΔΣ του Συλλόγου εκφράζει τις πιο θερμές ευχαριστίες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos