Πάρος: Μουσική Εκδήλωση για τη Γιορτή της Μητέρας

12 Μαϊος 2013 13:06

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από το Σύλλογο Γυναικών Νάουσας Πάρου εκδήλωση για τη "Γιορτή της Μητέρας".

Λίγο νωρίτερα είναι η αλήθεια, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων των συντελεστών, την Παρασκευή 10 Μαΐου στην αίθουσα του Α.Μ.Ε.Σ. "Νηρέας" στη Νάουσα, εμφανίσθηκε η χορωδία της σχολής μουσικής του Δήμου Πάρου, αλλά και μουσικοί που δουλεύουν με τη χορωδία του συλλόγου μας. Για μία ακόμα φορά οι φίλοι και τα μέλη μας έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά, μικρά και λιγότερο μικρά (!) της βραβευμένης, πλέον, χορωδίας της Σχολής Μουσικής του Δήμου Πάρου, αλλά και στη δασκάλα και μαέστρο της κα Μαρουλία Κοντού, για την άψογη εμφάνισή τους στην εκδήλωσή μας για τη "Γιορτή της Μητέρας". Τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες σ' ότι κάνουν και καλή συνέχεια στην προσπάθειά τους. Πολλές ευχαριστίες και στους Γιώτα Γυφτοπούλου, Γιάννη Κατσαρό και Μένεγο Μαύρη που επίσης μας κράτησαν συντροφιά, αλλά και σ' όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης. Χρόνια πολλά σ' όλες τις μανούλες, να τις χαίρονται τα παιδιά τους και να τα χαίρονται. Και του χρόνου.

Επίσης να ενημερώσουμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, ότι, μετά το τέλος της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της λαχειοφόρου με δώρο ένα ποδήλατο. Τυχερός λαχνός είναι το: 09!!!

Ο κάτοχος του τυχερού λαχνού, παρακαλείται να επικοινωνήσει με την Ταμία μας κα Μαργαρίτα Σπύρου στα τηλέφωνα: 22840 51535/52468, 6978446361. Καλορίζικο. Σας ευχαριστούμε.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos