×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Εγκαίνια ανεμόμυλων, στον λόφο της Αγίας Άννας - 1o Φεστιβάλ Τοπικών Προιόντων της Πάρου (1η ημέρα)

03 Ιουλίου 2013 20:20

Με τα εγκαίνια των δύο ανεμόμυλων, πραγματοποιούνται αυτή την ώρα (live εικόνες χθές 03/07), στο λόφο της Αγίας Άννας στην Παροικιά που έχουν αναπαλαιωθεί

ξεκίνησαν πριν από λίγο οι τετραήμερες εκδηλώσεις του «1ου Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων της Πάρου 2013» που έχει έχουν επίκεντρο φέτος το ψωμί και τα παραδοσιακά αρτοσκευάσματα.

Η αυλαία των εκδηλώσεων άνοιξε στις 19.00 στο λόφο της Αγίας Άννας (δημαρχείο) όπου τελέστηκε αγιασμός από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Παροναξίας κ.κ. Καλλίνικο (φωτογραφία) στους χώρους των δύο ανεμόμυλων που έχουν αναπαλαιωθεί και στη συνέχεια με την αφορμή των εγκαινίων θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Πάρου Χρήστος Βλαχογιάννης και η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. Άννα Κάγκανη - Κορτιάνου. Θα ακολουθήσει «Μουσική βραδιά στους Μύλους» από τη χορωδία του ΚΑΠΗ.

Ένα πρωτότυπο μουσικό πάρτι θα αρχίσει στις 21.30 σε όλη την Παροικιά με μουσικές παραδοσιακές ομάδες που θα ξεκινήσουν από τις πλατείες και τα σοκάκια της πόλης με σκοπό να παρασύρουν με τη μουσική τους τον κόσμο μέχρι την πλατεία Μαντώ Μαυρογένους. Εκεί θα συναντηθούν με το συγκρότημα de la Paro όπου η γιορτή θα συνεχιστεί με ήχους από λαούτο, βιολί και τουμπάκι να ανακατεύονται στον αέρα και να παρασέρνουν επισκέπτες, κατοίκους και διοργανωτές σε ένα μαγικό γλέντι....

{vsig}artos{/vsig}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos