×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Πάρος, Παροικία: To μερμιτζέλι της παριανής παράδοσης και ο Άρτος στην Τέχνη...(Βίντεο)

06 Ιουλίου 2013 20:02

Παρακολουθήστε σε βίντεο το μερμιτζέλι, το παραδοσιακό τοπικό ζυμαρικό της Πάρου που έθρεψε το νησί σε παλαιότερες εποχές, φτιαγμένο από τα μέλη του ΚΑΠΗ

στο χώρο τους στην παραλία της Παροικίας στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τοπικών Προιόντων της Πάρου.

Το μερμιτζέλι ετοιμάζεται και προσφέρεται στους επισκέπτες της εκδήλωσης. Παρακολουθήστε επίσης σε βίντεο εικόνες από την έκθεση γλυπτικής του κ. Θεόδωρου Παπαγιάννη με θέμα τον Άρτο καθώς και τις δύο εκθέσεις φωτογραφίας με το ίδιο θέμα που φιλοξενούνται στο Δημοτικό Χώρο Τεχνών Παροικίας, ενώ από τον κ. Ραγκούση παρουσιάζονται αρτοσκευάσματα της Πάρου.
Την Κυριακή 7 Ιουλίου οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ στην Παροικία κλείνουν με τη βράβευση των αρτοποιών που μετείχαν στις εκδηλώσεις και το βράδυ της ίδια μέρας το Φεστιβάλ μεταφέρεται στη Νάουσα όπου συνδυάζεται με τη ναουσαίικη γιορτή της θάλασσας.
Φρέσκα ζεστά αρτοσκευάσματα και ψάρια θα έχουν την ευκαιρία να γευθούν οι επισκέπτες του Φεστιβάλ στη Νάουσα προσφερόμενα από τους τοπικούς ψαράδες και αρτοποιούς.

Πατήστε εδώ για τα βίντεο

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos