H Πάρος στο ρυθμό των Locomondo...(Φώτο - Βίντεο)

01 Αυγούστου 2013 18:16

Το Δημοτικό Στάδιο Παροικίας δονήθηκε μουσικά το βράδυ της Τετάρτης 31 Ιουλίου, όταν το καταξιωμένο εδώ και μια δεκαετία νεανικό μουσικό συγκρότημα των Locomondo εμφανίστηκε εκεί σε μια μοναδική συναυλία

συνδιοργανωμένη από την Κ.Δ.Ε.Π.Α,Π και την Δημοτική Κοινότητα Πάρου. Οι μαγευτικοί Locomondo από σκηνής παρέσυραν το νεανικό στην πλειοψηφία του κοινό της συναυλίας σε ένα μεγάλο ξέφρενο πάρτi όπου όλοι έγιναν ένα, χόρεψαν, τραγούδησαν και διασκέδασαν σε ρυθμούς ρέγγε και λάτιν τραγουδιών αλλά και διασκευασμένων παραδοσιακών με ιδιαίτερο σύγχρονο ήχο.

Ήταν μια πραγματικά όμορφη μουσική συνεύρεση αφιερωμένη στη νεολαία που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον καθώς το συγκρότημα με ασταμάτητη ενέργεια και ζωντάνια επικοινωνούσε συνεχώς με το κοινό και αυτοσχεδίαζε με αυθορμητισμό σε μια αμφίδρομη σχέση ανατροφοδότησης από τον κόσμο.

Το parianostypos.gr, χορηγός επικοινωνίας, βρέθηκε στη συναυλία και σας παρουσιάζει εικόνες από τις στιγμές της, βίντεο αλλά και συνεντεύξεις από τα μέλη του συγκροτήματος Μάρκο Κούμαρη και Σπύρο Μπεσδέκη αμφότεροι σε φωνή και μπάσο.

Πατήστε εδώ για τα Βίντεο
{vsig}locomondo-paros-31-07-13{/vsig}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos