Εκτύπωση αυτής της σελίδας

2ο Εμπορικό Πολιτιστικό Φεστιβάλ-Summer Shopping Festival

04 Αυγούστου 2013 23:21

Η Πάρος για 2η χρονιά θα φιλοξενήσει το Εμπορικό Πολιτιστικό Φεστιβάλ-Summer Shopping Festival.Διοργανωτής του ,ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου-Αντιπάρου με την Αιγίδα του Δήμου Πάρου.

Καλούμε τους Παριανούς , Αντιπαριώτες και τους επισκέπτες των νησιών μας

να επισκεφτούν το φεστιβάλ που θα διαρκέσει 12 μέρες και συγκεκριμένα θα λειτουργήσει από 10-18 στην Πλατεία Μαντώ Μαυρογένους και από 21-24 στη Νάουσα.

Κατά την διάρκεια του φεστιβάλ θα μπορείτε να επισκεφτείτε τα περίπτερα των συμμετεχόντων-Παριανών επαγγελματιών, τα πλακόστρωτα σοκάκια στις αγορές της Παροικίας και της Νάουσας που φιλοξενούν το φεστιβάλ ,παράλληλα μπορείτε να απολαύσετε κάθε βράδυ τις ποικίλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται για μικρούς και μεγάλους ,ενώ τα μικρά παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να παίξουν είτε στην παιδική χαρά είτε στο μικρό λούνα Παρκ .

Σκοπός μας είναι να περάσουμε όμορφα ,να γνωρίσουμε και να στηρίξουμε την ντόπια αγορά και παραγωγή, που δεν διαφέρει σε τίποτα με άλλες περιοχές της Ελλάδας και για του λόγου το αληθές ,μια βόλτα από τα περίπτερα των Παριανών επαγγελματιών και από τα καταστήματα της αγοράς μας ,θα σας πείσει αλλά και θα σας εκπλήξει με την ποικιλία,την ποιότητα ,την τιμή και την Παριανή ευγένεια και φιλοξενία .

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΙΚΙΑ

 ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – 10.00 μμ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ «ο Τάσος Μαγγάλας & το συγκρότημα του»

 ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – 9.00 μμ Face painting για τους μικρούς μας επισκέπτες

 ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ- 9.30 μμ ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ των Κυκλαδικών Οπτικοακουστικών Αρχείων -ΤΑ ΕΑΡΙΝΑ (Παριανά έθιμα) του Γ. Τριτσιμπίδα

 ΤΡΙΤΗ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – 8.00 μμ ΚΥΝΗΓΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ,ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ από την ΕΥΖΩΙΑ και ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ από την ΛΑΛΟΥ.

 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – 10.00 μμ ΡΟΚ & ΕΝΤΕΧΝΗ ΒΡΑΔΙΑ από συγκρότημα νέων της Πάρου & Show από τους Olympians

 ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – 9.30 μμ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΝΕΣ

 ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – 9.30 μμ ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ Θαλάσσια Θηλαστικά: οι συγκάτοικοι μας στις ελληνικές θάλασσες και διανομή ενημερωτικού υλικού για το εθελοντικό πρόγραμμα της WWF Ελλάς «Δίκτυο για την Παρακολούθηση της Κατάστασης των Υγροτόπων της Πάρου»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ

 ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – 8.15 μμ Show από τους Olympians

 ΠΕΜΠΤΗ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ– 8.00μμ ΚΥΝΗΓΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ,ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ από την ΕΥΖΩΙΑ / 10.00μμ ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ των Κυκλαδικών Οπτικοακουστικών Αρχείων -ΤΑ ΕΑΡΙΝΑ (Παριανά έθιμα) του Γ. Τριτσιμπίδα

 ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – 10.00 μμ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΝΕΣ

ΛΗΞΗ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΠΑΡΟΥ

 ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ –9.30μμ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟ PARTY «ο Τάσος Μαγγάλας & το συγκρότημα του» ΣΤΑ ΛΕΙΒΑΔΙΑ-ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr