×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

«Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι» στο ΡΕΞ στην Παροικιά

28 Αύγουστος 2013 11:24

Ο Γερμανός, βραβευμένος ηθοποιός Sebastian Koch, γνωστός από τους πρωταγωνιστικούς του ρόλους στις ταινίες «Οι Ζωές των Άλλων» και «Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι», θα βρεθεί για λίγες ημέρες στην Πάρο.

Έχοντας γνωρίσει και αγαπήσει την Ελλάδα μετά από την πολυήμερη παραμονή του στη χώρα μας για τα γυρίσματα της ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή, μας επισκέπτεται και πάλι, φιλοξενούμενος του Λάκη Λαζόπουλου και με την ευκαιρία αυτή, θέλησε να δώσει τη δυνατότητα στους κατοίκους του νησιού να παρακολουθήσουν σε ειδική προβολή την ταινία και να συζητήσουν μαζί του. Η προβολή θα γίνει στην Παροικιά, στο θερινό κινηματογράφο ΡΕΞ, την Πέμπτη 29 Αυγούστου στις 9 το βράδυ, με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Την προβολή θα παρακολουθήσει και ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος επίσης συμμετέχει στην ταινία, καθώς και προσωπικότητες του νησιού. Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις για τους πρωταγωνιστές της ταινίας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos