Πάρος - Νάουσα: 3η(12η) Μουσική Συνάντηση Πνευστών Ν. Αιγαίου – Το αποκορύφωμα των τριήμερων εκδηλώσεων (Βίντεο)

26 Οκτωβρίου 2013 18:43

Το μοναδικό τριήμερο λαϊκό πανηγύρι που είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όλοι όσοι βρέθηκαν στην Πάρο από τις 27 έως τις 29 Σεπτεμβρίου είχε ως αποκορύφωμα των τριήμερων εκδηλώσεων την βραδιά στη Νάουσα.

Στις 28 Σεπτεμβρίου και ενώ ήδη είχε προηγηθεί από το πρωί της ίδιας ημέρας η μουσική περιήγηση των ομάδων στα περισσότερα χωριά της Πάρου, οι οργανοπαίκτες από τα νησιά του Αιγαίου συναντήθηκαν στη Νάουσα και η βραδιά εξελίχθηκε σε ένα αυθόρμητο γεμάτο ζωντάνια και κέφι λαϊκό γλέντι.

Σημαντικός παράγοντας , όπως μας δήλωσαν αρκετοί συμμετέχοντες από τις ομάδες των οργανοπαικτών, ήταν η άρτια οργάνωση της Τοπικής Κοινότητας Νάουσας η οποία είχε βέβαια σημαντική αρωγή και στήριξη από το Σύλλογο Γυναικών Νάουσας και από αρκετούς εθελοντές.

Υπό τους ήχους της τσαμπούνας και του σουραυλιού και με μπροστάρηδες τη νεολαία, άκρως ενθαρρυντικό στοιχείο για τη διατήρηση και την περαιτέρω ανάδειξη της λαϊκής νησιωτικής μουσικής παράδοσης, το λαϊκό γλέντι κράτησε περίπου μέχρι τις 2 το πρωί της Κυριακής.

Πατήστε εδώ για να παρακολουθήσετε το βίντεο

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos