×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Επαναληπτικές εκλογές στον «Αρχίλοχο»

12 Νοεμβρίου 2013 13:35

«Παρακαλούνται οι φίλοι να έρθουν στον «Αρχίλοχο» την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013 και ο Σύλλογος να συνεχίσει το έργο του...»

Ακολουθεί άρθρο - προτροπή του Χρίστου Γεωργούση:

Οι εκλογές στον «Αρχίλοχο» δεν έγιναν γιατί κάποιοι φίλοι άργησαν ή δεν ήρθαν καθόλου. Το φαινόμενο της αδυναμίας του Συλλόγου να λειτουργήσει τις δημοκρατικές του λειτουργίες το είχαμε επισημάνει και παλιότερα. Ο «Αρχίλοχος» έχει στο ενεργητικό του εκατοντάδες δραστηριότητες σπουδαίες και χρειάζεται πολλή δουλειά για να είναι η αίθουσα αυτή του πολιτισμού ανοιχτή κάθε μέρα. Τα μέλη που εναπόμειναν (οι πιστοί που δεν λύγισαν στο πέρασμα του καιρού) χρειάζεται να ξανασκεφτούν ότι για να λειτουργήσει ο Σύλλογος κάποιες φορές απαιτεί και την παρουσία τους.

Για όσους διαμαρτύρονται για την επέλαση αντιδημοκρατικών νοοτροπιών ιδού ο «Αρχίλοχος» που κρατά ζωντανή μια δημοκρατική φλέβα. Αν πρόκειται για να συνεχίσει να ζει και να δημιουργεί και να ενθαρρύνει τις τοπικές καλλιτεχνικές πρωτοβουλίες όλων, αυτή τη θυσία της σποραδικής παρουσίας μας πρέπει να την κάνουμε χωρίς δισταγμούς κι επιφυλάξεις.

Για να γίνουν οι εκλογές χρειάζεται πρώτα η Γενική Συνέλευση και η διαπίστωση απαρτίας, ότι βρίσκονται στην αίθουσα περίπου 40 μέλη. Μακάρι να είναι και περισσότερα. Κάποτε έφταναν τους 200.

Την άλλη Κυριακή 17 Νοεμβρίου (επέτειος του Πολυτεχνείου) θα περιμένουμε τους φίλους να έρθουν νωρίς και να λάβουν μέρος στη συζήτηση, στη σύντομη κριτική των πεπραγμένων και στις εκλογές που θα ακολουθήσουν. Μπορείτε να φανταστείτε μια Πάρο χωρίς «Αρχίλοχο»; Θα περιμένουμε μάλιστα και τα μέλη που έχουν απομακρυνθεί να ξαναέρθουν και να φέρουν τα παιδιά τους να συνεχίσει αυτό το εξαιρετικό έργο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο που απέρχεται έχει να δείξει σπουδαίο έργο και μάλιστα τρία μέλη του είναι παιδιά παλιών στελεχών του επιφανούς Συλλόγου και πρώτου σε όλες τις Κυκλάδες για το ανεξάντλητο έργο του και τη επιμονή του. Ένα από τα πιο αισιόδοξα των δύσκολων καιρών που περνούμε είναι η παρουσία η δράση και η ζωντάνια των Συλλόγων. Να τη συνεχίσουμε.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos