×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

«Django ο Τιμωρός», στην κινηματογραφική λέσχη Νηρέα

26 Νοεμβρίου 2013 10:41

Την τελευταία ταινία του κορυφαίου δημιουργού Quentin Tarantino «Django ο Τιμωρός», ένα φόρο τιμής στα γουέστερν σπαγγέτι και όχι μόνο, θα προβάλλει η Κινηματογραφική Λέσχη του ΝΗΡΕΑ την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013, στις 19:30.

Στον επώνυμο ρόλο ο Jamie Foxx και μαζί του οι Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio, Kerry Washington, Don Johnson, James Remar και o Samuel L. Jackson. Η ταινία ήταν φέτος υποψήφια για 5 Όσκαρ, 5 Χρυσές σφαίρες και 5 BAFTA, κερδίζοντας τελικά και στις τρεις απονομές τα βραβεία σεναρίου και β' ανδρικού ρόλου (Christoph Waltz).

Υπόθεση: Η ταινία διαδραματίζεται στο Νότο δύο χρόνια πριν την έναρξη του Αμερικανικού Εμφυλίου Πολέμου. Ο Τζάνγκο είναι ένας σκλάβος που ζει στο Νότο, χωριστά από τη σύζυγό του Μπρουμχίλντα. Όταν ο Τζάνγκο βρίσκεται σε έναν πλειστηριασμό σκλάβων, ο Δόκτωρ Κινγκ Σουλτζ, ένας κυνηγός επικηρυγμένων, ελευθερώνει τον Τζάνγκο από τους κακούς ιδιοκτήτες του και του δίνει την επιλογή να τον βοηθήσει να κυνηγήσουν και να σκοτώσουν τους Αδερφούς Μπριτλ, ένα τρίο αδίστακτων δολοφόνων, τους οποίους μόνο ο Τζάνγκο έχει δει. Για αντάλλαγμα, ο Σουλτζ θα ελευθερώσει τον Τζάνγκο από τη σκλαβιά και θα τον βοηθήσει να πάρει τη σύζυγό του πίσω από τον Κάλβιν Κάντι.

Η ταινία είναι κατάλληλη άνω των 15.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos