×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Πάρος: Xριστουγεννιάτικες Μελωδίες στα σοκάκια της Νάουσας (βίντεο)

08 Δεκεμβρίου 2013 23:08

Άρωμα χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας πλημμύρισε την κεντρική πλατεία της Νάουσας όταν το απόγευμα του Σαββάτου 7/12 παρουσία μικρών και μεγάλων που είχαν συγκεντρωθεί εκεί, έγινε η

φωταγώγηση της φάτνης που είχε στηθεί σε περίοπτη θέση εισάγοντας τη Νάουσα στο γιορτινό κλίμα των ημερών.

Η γιορτή χαράς και ευχάριστης χριστουγεννιάτικης προσμονής συνεχίστηκε με παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες μελωδίες από διάφορα μέρη της Ελλάδας που τραγουδήθηκαν από τη χορωδία της Νάουσας υπό τη διεύθυνση της κας Φ. Θεοφίλου. Η χορωδία η οποία περιδιάβηκε τα σοκάκια τραγουδώντας και ψάλλοντας τα κάλαντα και παραδοσιακούς σκοπούς, ζωντάνεψε ευχάριστα την ήσυχη  Νάουσα αναδίδοντας το γιορταστικό πνεύμα των ημερών πάνω στις ράγες της νησιώτικης παραδοσιακής κουλτούρας.

Στις χορωδιακές αυτές εκτελέσεις συμμετείχε κόσμος καθώς και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας κ. Γ. Μπαρμπαρίγος και ο Αντιδήμαρχος κ. Μ. Κωβαίος.
Γλυκίσματα αλλά και ποτό προσφέρθηκαν στον κόσμο ενώ χαιρετισμούς  απηύθυναν ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας κ. Γ. Μπαρμπαρίγος και ο Δήμαρχος κ. Χ. Βλαχογιάννης.
Μεγάλοι αλλά κυρίως οι λιλιπούτιοι συμμετέχοντες της εκδήλωσης διασκέδασαν γύρω από την φωτισμένη φάτνη σε μια όμορφη εκδήλωση θαλπωρής και αγάπης για όλους αλλά κυρίως για τα παιδιά.

Μπορείτε να δείτε σε φωτογραφίες και βίντεο στιγμές από την ωραία, θερμή και παραδοσιακή αυτή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.

Πατήστε εδώ για τα βίντεο

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos