Νέα του χορευτικού Ομίλου Νάουσας - Γενική Συνέλευση

15 Ιανουαρίου 2014 00:41

O Χορευτικός Όμιλος Νάουσας Πάρου εύχεται στους φίλους και τα μέλη του Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη, έμπνευση, δημιουργία και πολύ χορό.

Σας ενημερώνουμε ότι η ετήσια Γενική Συνέλευσή μας, με τον απολογισμό δραστηριοτήτων, τον οικονομικό απολογισμό και την κοπή της πίτας μας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014, στις 18:00, στην αίθουσα του Ομίλου στη Νάουσα. Θα χαρούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

ΤΜΗΜΑ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ: ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Η πεζοπορία για το μήνα Ιανουάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, με αναχώρηση από την κεντρική πλατεία των Λευκών και τερματισμό στο ίδιο σημείο (ώρα συνάντησης:12:00). Διάρκεια διαδρομής: 2 ώρες. Αρχηγός θα είναι o Simo Zak.

* Η πεζοπορία απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν μαζί τους νερό (μπουκάλι 1,5 λίτρου) και μπισκότα ή μπανάνα σε σακίδιο πλάτης, να φορούν άνετα ρούχα και αθλητικά παπούτσια, καπέλο και αντηλιακό, και να έχουν καταναλώσει το τελευταίο γεύμα τρεις ώρες πριν. Σε περίπτωση βροχής η πεζοπορία αναβάλλεται. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 6974757611.

ΕΓΙΝΑΝ

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ:

- "ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ"

Με έμπνευση από το παιδικό πρόγραμμα της πάλαι ποτέ ΕΤ1 "Του κουτιού τα παραμύθια", τα παιδικά και εφηβικά τμήματα του Χορευτικού Ομίλου Νάουσας Πάρου παρουσίασαν την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013, στην αίθουσα του Νηρέα, την ομότιτλη παράσταση, ταξιδεύοντας μικρούς και μεγάλους στη χώρα των παραμυθιών αλλά και των αναμνήσεων. Τη διασκευή και τους διαλόγους του έργου επιμελήθηκε ο Τσιράκης Χαράλαμπος ενώ για τη διδασκαλία και τη σκηνοθεσία συνεργάστηκαν οι: Τσιράκης Χαρ., Τσουνάκη Σταματίνα, Κρητικού Βούλα, Αρκουλή Υπαπαντή, Κονταράτου Γαρυφαλλιά και Τριώδα Ελένη.

- ΚΑΛΑΝΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Τηρώντας το σχετικό έθιμο, πολυμελής ομάδα του Ομίλου τραγούδησε την Παραμονή των Χριστουγέννων τα παραδοσιακά κάλαντα σε πολλά σπίτια και στους κεντρικούς δρόμους της Νάουσας, δίνοντας μια πολύτιμη και ιδιαίτερα ευπρόσδεκτη εορταστική νότα. Και του χρόνου!

Για το ΧΟΝ

Μιχάλης Θεοδωράκος - υπεύθυνος επικοινωνίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos