×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Κινηματογράφος στον Αρχίλοχο

20 Ιανουαρίου 2014 14:51

Η Φράνσις ζει στη Νέα Υόρκη, αλλά δεν έχει διαμέρισμα. Η Φράνσις δουλεύει σε μια σχολή χορού, αλλά δεν είναι χορεύτρια. Η Φράνσις έχει μια καλή φίλη,

αλλά δε μιλάνε πια μεταξύ τους. Η Φράνσις ρίχνεται με ορμή στα όνειρα της, όσο κι αν η ζωή δε την αφήνει. Η Φράνσις θέλει πολύ περισσότερα από αυτά που έχει, αλλά ζει τη ζωή της με περισσή χαρά κι ελαφρότητα. Φράνσις. Χα!

A story that follows a New York woman (who doesn't really have an apartment), apprentices for a dance company (though she's not really a dancer), and throws herself headlong into her dreams, even as their possibility dwindles.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχίλοχος σας προσκαλούν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας, την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2013. Η κοπή θα πραγματοποιηθεί στο διάλειμμα της προβολής της κινηματογραφικής ταινίας "Frances Ha" στην αίθουσα του συλλόγου. Η προβολή της ταινίας θα ξεκινήσει στις 20:45. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos