×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Εκλογές και νέο Δ.Σ. στον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΑΤΛΑΝΤΙΣ»

11 Φεβρουαρίου 2014 18:29

Με την σημαντική συμμετοχή πολλών μελών πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής 02 Φεβρουαρίου 2014 οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Πολιτιστικού Συλλόγου Άσπρου Χωριού «ΑΤΛΑΝΤΙΣ».

Στην αρχή της συνέλευσης ο Πρόεδρος του απερχόμενου Δ.Σ. κ. Νίκος Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε στις δραστηριότητες, στις επιτυχημένες εκδηλώσεις και εκδρομές καθώς και στα έργα εξωραϊσμού που πραγματοποίησε το Δ.Σ. κατά την διάρκεια της τριετούς θητείας του, τονίζοντας ιδιαίτερα ότι η επιτυχία τους οφείλεται στην ομοφωνία των μελών του, αλλά και στην συνεργασία και συμμετοχή όλων των κατοίκων, των μελών και των φίλων που έχουν αγκαλιάσει τον Σύλλογο.

Ακολούθησε η αναφορά στον οικονομικό απολογισμό για την τριετία που πέρασε, η έγκρισή του και η ανάγνωση του πρακτικού ελέγχου της εξελεγκτικής επιτροπής.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. μετά από την συγκρότησή του σε σώμα έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τριαντάφυλλος Νικόλαος του Κων/νου

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τριανταφύλλου Φλώρα του Κων/νου

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κεντρωτής Κυριάκος του Ιωάννη

ΑΝΑΠΛ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Στόκας Νικόλαος του Κων/νου

ΤΑΜΙΑΣ: Βιτζηλαίου Ελευθερία του Γεωργίου

ΑΝΑΠΛ.ΤΑΜΙΑΣ: Βιτζηλαίου Μαργαρίτα του Γεωργίου

ΜΕΛΟΣ: Χριστόφορος Αθανάσιος του Παναγιώτη

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ: Βιτζηλαίου Πηγή του Γεωργίου, Τριαντάφυλλος Βασίλειος του Ιωάννη, Παντελαίος Γεώργιος του Δημητρίου και Βιτζηλαίου Νικολέτα του Μάρκου.

Στην Eξελεγκτική Eπιτροπή εκλέχθησαν οι Ρούσσου Άννα του Εμμανουήλ, Βιτζηλαίου Άννα του Νικολάου και Κρητικού Ευτυχία του Σταύρου με αναπληρωματικό μέλος τον Γεμελιάρη Ηρακλή του Ιωάννη.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos