×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

«Τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω»

20 Ιουνίου 2014 15:18
Χορωδία Νάουσας:Αφιέρωμα στο μεγάλο λαϊκό συνθέτη Απόστολο Καλδάρα, στη Νάουσα, Λεύκες και Αντίπαρο
Μια πολύμηνη πολιτιστική προσπάθεια που έκανε όλο το χειμώνα η Χορωδία Νάουσας ήρθε η στιγμή να παρουσιαστεί σ’ όλους αυτούς που αγαπούν την καλή ελληνική λαϊκή μουσική. Την Χορωδία διευθύνει η μουσικός Φένια Θεοφίλου ενώ ζωντανή μουσική θα αποδώσει τις μεγάλες επιτυχίες του αξέχαστου συνθέτη που ερμήνευσαν οι Βίκυ Μοσχολιού, Στέλιος Καζαντζίδης, Χάρις Αλεξίου, Πάνος Γαβαλάς, Γιώτα Λύδια και τόσοι άλλοι.

Τα κείμενα και η παρουσίαση είναι της Σοφίας Αγγελοπούλου.

Η εκδήλωση θα συνοδεύεται και από παρουσίαση οπτικού υλικού. το Σάββατο 21 Ιουνίου, στο προαύλιο του Δημ. Σχολείου Αγ. Αθανασίου, στη Νάουσα την Κυριακή 22 Ιουνίου, στο Ανοικτό Θέατρο, στις Λεύκες και την Δευτέρα 23 Ιουνίου, στο Κάστρο, στην Αντίπαρο Και οι τρεις εκδηλώσεις αρχίζουν στις 9 το βράδυ και υποστηρίζονται από τον ΜΕΑΣ Υρία στις Λεύκες τον Πολιτιστικό οργανισμό Δήμου Αντιπάρου, στην Αντίπαρο και την ΚΔΕΠΑΠ και την Δημοτική Κοινότητα Νάουσας, στη Νάουσα.

Για την επιτροπή
Υπαπαντή Ρούσσου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos