Πάρος: Τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίτερα στη Μάρπησσα! (Φωτό + Βίντεο)

22 Δεκεμβρίου 2014 21:08

Η γραφική Μάρπησσα υποδέχεται όπως κάθε χρόνο τις Χριστουγεννιάτικες ημέρες με σπουδαίες εορταστικές εκδηλώσεις που σκορπούν χαρά σε μικρούς και μεγάλους!

Το απόγευμα της Κυριακής 21 Δεκεμβρίου, ο πολύς κόσμος που βρέθηκε στην πλατεία της Μάρπησσας για την καθιερωμένη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου και της φάτνης, συμμετείχε στην έναρξη μιας σειράς εξαήμερων γιορταστικών εκδηλώσεων που ολοκληρώνονται την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου.

Με εκπλήξεις κυρίως για τους λιλιπούτειους συμμετέχοντες, η πραγματικά εντυπωσιακή εκδήλωση της Κυριακής, περιελάμβανε το μοίρασμα δώρων στο σπίτι του Αι – Βασίλη από το Σύλλογο Γυναικών Μάρπησσας και ευφάνταστα παιχνίδια με το ξωτικό που διασκέδασαν τους μικρούς φίλους της χριστουγεννιάτικης γιορτής.

Παραμυθόσπιτα και Αϊ – Βασίληδες συμπλήρωσαν το σκηνικό του μαγευτικού κλίματος και ενθουσίασαν μεγάλους και κυρίως παιδιά. Η εκδήλωση πλημμυρισμένη από χριστουγεννιάτικες μελωδίες και παραδοσιακά τραγούδια που εκτελέστηκαν από τη χορωδία του Γυμνασίου Αρχιλόχου υπό τη διεύθυνση της φιλολόγου κυρίας Μ. Μπιζά, ολοκληρώθηκε με την «γενναία» προσφορά ζεστών ροφημάτων, σούμας, πλούσιων μεζέδων και γλυκών λιχουδιών στα ζαχαρόσπιτα που είχαν στηθεί για τα κεράσματα της ζεστής αυτής βραδιάς, σε πείσμα του αγριεμένου καιρού.

Παιδικά χαμόγελα, φωτεινά πρόσωπα, χαρούμενα ξένοιαστα παιχνίδια και ανοιχτές καρδιές μικρών και μεγάλων, χρωμάτισαν την ατμόσφαιρα χριστουγεννιάτικης θαλπωρής στη Μάρπησσα ζωντανεύοντάς την.

Έδωσαν έτσι τον τόνο της αισιοδοξίας και της χαράς κάνοντας τα Χριστούγεννα να μοιάζουν με αληθινό μαγευτικό παραμύθι στο πνεύμα της αλληλέγγυας αγάπης που φωτίζει τις καρδιές όλων αυτές τις Άγιες ημέρες.

Το psts.gr, αποτύπωσε σε φωτογραφίες και βίντεο τις πραγματικά όμορφες στιγμές της εντυπωσιακής αυτής εκδήλωσης.

Πατήστε εδώ για το βίντεο...

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos