Καρναβαλικό ξεφάντωμα στην Πάρο! (Βίντεο)

16 Φεβρουαρίου 2015 22:17

Το 1ο Αποκριάτικο Καρναβάλι της Πάρου είναι πια γεγονός!

Χαμόγελα ζωγραφισμένα στα πρόσωπα μικρών και μεγάλων ευφάνταστα μασκαρεμένων, χαρούμενη διάθεση, διασκέδαση και ξεφάντωμα υπό τους ήχους ξέφρενων μουσικών ρυθμών, συνέθεταν το σκηνικό της Αποκριάτικης γιορτής που πραγματοποιήθηκε στην Παροικία το απόγευμα του Σαββάτου 14 Φεβρουαρίου.

Παρά το τσουχτερό κρύο, η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και η έναρξη της καρναβαλικής γιορτής δόθηκε με την παρέλαση αρμάτων που ξεκίνησαν από το Αγροκήπιο για να κατευθυνθούν στη συνέχεια διά μέσου της παραλιακής οδού στην πλατεία Μαντώ Μαυρογένους.

Ομάδες καρναβαλιστών από ολόκληρη την Πάρο με διαφορετικά σατυρικά θέματα συμμετείχαν στην παρέλαση της Παροικίας διασκεδάζοντας τον κόσμο και ιδιαίτερα τους πολλούς λιλιπούτειους συμμετέχοντες που πήραν μέρος και σε αποκριάτικα παραδοσιακά παιχνίδια.

Το κέφι και η χαρά όλων ήταν έκδηλη, η χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα γρήγορα ζεστάθηκε και η Παροικία ζωντάνεψε από τους πολυάριθμους μασκαράδες που γλέντησαν και χόρεψαν περιδιαβαίνοντας την πόλη.

Ας ευχηθούμε όλοι η επιτυχία του 1ου αυτού αποκριάτικου καρναβαλιού να συνεχιστεί - και να γίνει γιατί όχι θεσμός - αγκαλιάζοντας στο μέλλον το νησί και τους κατοίκους του επιδεχόμενο ίσως μελλοντικά βελτιώσεις που θα το έκαναν ακόμη καλύτερο και ίσως – ποιος ξέρει – διάσημο και εκτός Πάρου!

Απολαύστε τώρα τη WEB TV μας σε HD. Επιλέξτε από τις ρυθμίσεις σε προβολή HD.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos