ΚΔΕΠΑΠάρου. Τα καταφέραμε και πάλι!.......

18 Φεβρουαρίου 2015 18:32

Όλοι μαζί ο Δήμος Πάρου, η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., η Δημοτική Κοινότητα Πάρου, Σύλλογοι, φορείς και σχολεία του νησιού μας διοργανώσαμε το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου το Παριανό Καρναβάλι 2015. Αψηφώντας τον άσχημο καιρό περίπου 800 άτομα από όλο το νησί παρέλασαν, έπαιξαν, διασκέδασαν.

 

Δημιουργούμε έτσι ένα ακόμα θεσμό στα Παριανά δρώμενα, φέρνοντας τους κατοίκους του νησιού που αγκάλιασαν και στήριξαν αυτή την εκδήλωση ακόμα πιο κοντά.

Το πνεύμα συνεργασίας το κέφι και η καλή διάθεση, τα χαρούμενα και χαμογελαστά πρόσωπα μικρών και μεγάλων στην καρναβαλική παρέλαση είναι η καλύτερη απόδειξη επιτυχίας της γιορτής μας. Αποδείξαμε για άλλη μία φορά ότι τα πιο ακριβά συναισθήματα είναι εκείνα που δεν κοστίζουν τίποτα και δεν είναι άλλα από το γέλιο, τη χαρά, τη συνεργασία, τη συμμετοχή, την ελπίδα και την καλή διάθεση.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον dj Γιάννη Λατσό που είναι πάντα πρόθυμος να μας διασκεδάσει, την Άλκηστη Αρχιμανδρίτη και την Ευζωία Wellness Activities που για άλλη μια φορά έκαναν μικρούς και μεγάλους να ψάχνουν τον κρυμμένο θησαυρό, τον χορηγό επικοινωνίας «Παριανός Τύπος», το κατάστημα Κάραμελ που γλύκανε τα παιδάκια μας, τον Σύλλογο Φίλων Παραδοσιακού Οικισμού Παροικίας, τον Σύλλογο Γυναικών Πάρου «Αρηίς», τον Σύλλογο Γυναικών Μάρπησσας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λευκών «Υρία», το Μουσικοχορευτικό Συγκρότημα Νάουσας, το ΝΟΠ, τον Αθλητικό Ποδηλατικό Όμιλο Πάρου, τον Βρεφονηπιακό Σταθμό Παροικίας «Τα Μελισσάκια», τον Παιδικό Σταθμό Αρχιλόχου «Τα Δελφινάκια», τον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Παροικίας, το 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Παροικίας, το Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Αγκαιριάς, το Γυμνάσιο Πάρου και την Δημοτική Κοινότητα Αγκαιριάς, το Λιμεναρχείο και το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου για την πολύτιμη βοήθειά τους καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν αυθόρμητα και με κέφι στην αποκριάτικη γιορτή μας.

Όλοι μαζί ραντεβού την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου και ώρα 14:30 στην Αγροτολέσχη στην Μάρπησσα να συμμετέχουμε στο καρναβάλι της Μάρπησσας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos