Πάρος - Νάουσα : Μάγεψαν τον κόσμο και καταχειροκροτήθηκαν (Φωτό + Βίντεο)

14 Απριλίου 2015 22:56

Την Κυριακή του Πάσχα, για ακόμα μια φορά, το μουσικοχορευτικό συγκρότημα Νάουσας Πάρου ανέλαβε δράση και ξεσήκωσε ντόπιους και επισκέπτες προσφέροντας μοναδικές στιγμές στην κεντρική πλατεία της Νάουσας.

Οι νέες και οι νέοι του μουσικοχορευτικού συγκροτήματος χόρεψαν παραδοσιακούς σκοπούς από διάφορες νησιωτικές περιοχές της Ελλάδας , τις Κυκλάδες και φυσικά και από την Πάρο.

Οι χορευτές καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο, που όσο περνούσε η ώρα και συνεχιζόταν το χορευτικό πρόγραμμα, συνέρεε όλο και περισσότερος στην πλατεία.

Η φετινή Πασχαλινή εκδήλωση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από τις πιο πετυχημένες των τελευταίων ετών τόσο από πλευράς κεφιού και ζωντάνιας των συμμετεχόντων όσο και από πλευράς παρουσίας αρκετού κόσμου.
Σε αυτό συνετέλεσε και η αλλαγή ώρας λιτάνευσης της εικόνας της Παναγίας, περίπου δυο ώρες αργότερα, με αποτέλεσμα ο κόσμος που συγκεντρώθηκε για να παρακολουθήσει το έθιμο της Δεύτερης Ανάστασης να παραμείνει στο χώρο αφού δεν μεσολάβησε αρκετή ώρα μέχρι την εκδήλωση.

Το μουσικοχορευτικό συγκρότημα αφού ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του κάλεσε και τον κόσμο που παρακολουθούσε να συμμετάσχει στον χορό, δημιουργώντας ένα μεγάλο πολύχρωμο μωσαϊκό χορευτών.
Στην επιτυχή έκβαση της εκδήλωσης συνέβαλε και ο Σύλλογος Γυναικών Νάουσας που προσέφερε παξιμάδια, τυρί, παραδοσιακά γλυκά συνοδευόμενα από κρασί και σούμα.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos