Θεατρική Άνοιξη 2015 με …΄΄Ροδάκινο Κομπόστα΄΄

28 Απριλίου 2015 21:11

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι παραστάσεις της Θεατρικής Ομάδας Νάουσας – Σκηνή Ενηλίκων, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό που τις παρακολούθησε. Η φετινή δουλειά της ομάδας ήταν η αστυνομική κωμωδία του ισπανού συγγραφέα Μιγκέλ Μιούρα ΄΄Ροδάκινο Κομπόστα΄΄.


Μία καλόγρια, μία ομάδα από ερασιτέχνες ληστές και πολλά άλλα ...έκαναν τους θεατές να έχουν αμείωτο ενδιαφέρον σε όλη τη διάρκεια της παράστασης αλλά και να γελούν με το έξυπνο χιούμορ του συγγραφέα. Μία αξιοπρεπής και πολύ προσεγμένη παράσταση σε όλα τα επίπεδα. Αρχικά, η σπουδαία σκηνοθετική προσέγγιση από την κ. Υπαπαντή Ρούσσου , η οποία εδώ και χρόνια παρουσιάζει υπέροχες παραστάσεις. Οι ηθοποιοί με σειρά εμφάνισης ήταν, Μοστράτου Άννα-Μαρία, Μαλαματένιος Κωνσταντίνος, Ζουμής Στέλιος, Γαβαλά Εμμανουέλα, Μαλαματένιου Μαργαρίτα, Λουκή Θεοδώρα και Διαμαντόπουλος Λευτέρης. Τα εντυπωσιακά σκηνικά, δημιούργησε η Αγκάτα Μαθιέλλη, ενώ υπεύθυνοι για τη μουσική ήταν οι Φένια Θεοφίλου και Παναγιώτης Μαθιέλλης και στους φωτισμούς ο Λευτέρης Μενέγος και η Σοφία Αγγελοπούλου. Την επιμέλεια του προγράμματος είχαν οι Θεοδώρα Λουκή και Κώστας Σαραβάνος ενώ στο υποβολείο η Νατάσα Καλακώνα. Το μακιγιάζ επιμελήθηκε η Ευαγγελία Βιτζηλαίου και τα κοστούμια ήταν της κ. Μαρίας Αναγνωστοπούλου. Υπεύθυνος για τις φωτογραφίες ήταν ο Γιώργος Μπαρμπαρίγος, την βιντεοσκόπηση έκανε ο Βαγγέλης Περσόπουλος και στην είσοδο ήταν οι Κατερίνα Παπαδοπούλου, Ζαχαρίας Ρούσσος και Ηρώ Μπιζά.
Μετά το τέλος κάθε παράστασης η Θ.Ο. Νάουσας κερνούσε στους θεατές ...ροδάκινο κομπόστα... υλοποιώντας τον τίτλο του έργου.
Η ομαδικότητα και η αγάπη όλων των συντελεστών γι αυτό που κάνουν, έφεραν αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα που υπόσχεται και αντίστοιχη συνέχεια.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos