Χορωδία Νάουσας Πάρου: Ενθουσιάζει το αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζή (Βίντεο)

25 Ιουνίου 2015 13:55

Μια ακόμα δουλειά της παρουσίασε στο κοινό η Χορωδία της Νάουσας, τμήμα του Μουσικοχορευτικού Συγκροτήματος «Νάουσα Πάρου» . Υπό την διεύθυνση της μουσικού κας Φένιας Θεοφίλου η παριανή Χορωδία απέδωσε με εξαιρετικό τρόπο πολλές από τις μεγάλες επιτυχίες του αξέχαστου συνθέτη.

Πολύμηνη προετοιμασία χρειάστηκε για να αποδοθούν τα συγκεκριμένα κομμάτια που συνοδεύτηκαν από ζωντανή μουσική. Οι «γέφυρες» ανάμεσα στα τραγούδια αλλά και άλλα στοιχεία σχετικά με το έργο του Σταύρου Κουγιουμτζή παρουσιάστηκαν με μοναδικό τρόπο από την Σοφία Αγγελοπούλου.



Μουσική έπαιξαν οι Παναγιώτης Μαθιέλλης στην κιθάρα και ο Κοσμάς Μαρινάτος στο μπουζούκι. Στο ήχο ήταν ο Βαγγέλης Περσόπουλος.
Το αφιέρωμα στον διάσημο συνθέτη παρακολούθησε πολύς κόσμος, που γέμισε τον αύλειο χώρο του Αγίου Αθανασίου στη Νάουσα, σιγοτραγούδησε μαζί με την Χορωδία και απόλαυσε την παλιά καλή ελληνική μουσική. Ανάμεσά τους ο πρόεδρος της ΚΔΕΠΑΠ κ. Αθ. Μαρινόπουλος, ο Έπαρχος κος. Κ. Μπιζάς κ.α.
Ευχαριστίες οφείλονται στην ΚΔΕΠΑΠ και στην Δημοτική Κοινότητα Νάουσας για την βοήθειά τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης
Η εκδήλωση θα επαναληφθεί στις 4 Ιουλίου στο Άσπρο Χωριό.












 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos