Κοπή πίτας - Γενική συνέλευση χορευτικύ ομίλου Νάουσας Πάρου

02 Φεβρουαρίου 2016 10:49

O Χορευτικός Όμιλος Νάουσας Πάρου υποδέχτηκε και επίσημα το 2016 με την κοπή της πίτας του, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου, στην αίθουσά του στη Νάουσα, παράλληλα με την ετήσια Γενική Συνέλευση.

Τα μέλη και οι φίλοι του ομίλου ενημερώθηκαν από το ΔΣ για τα πεπραγμένα της προηγούμενης χρονιάς. Η πρόεδρος Σταματίνα Τσουνάκη και η γραμματέας Ντόρα Τριγλιανού Κουζούμη έκαναν τον απολογισμό των δραστηριοτήτων, ενώ η ταμίας Μαρία Σπύρου έκανε τον οικονομικό απολογισμό. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου κ. Παντελής Τζανακόπουλος. Ακολούθησε η κοπή της πίτας, που ευλόγησε ο π. Πέτρος Κορτιάνος, με δώρα έκπληξη για τους δύο τυχερούς. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κεράσματα που προσέφερε ο σύλλογος και, φυσικά, χορό σε σκοπούς παραδοσιακούς που έπαιξαν οι Βασίλης Τριαντάφυλλος (τσαμπούνα), Νίκος Τριαντάφυλλος και Αγγελική Σκιαδά (τουμπάκι).

 

Το ΔΣ του ΧΟΝ ευχαριστεί τον κόσμο που τον τίμησε με την παρουσία του και εύχεται σε όλους μια καλή και δημιουργική χρονιά.

Για το ΧΟΝ

Μιχάλης Θεοδωράκος - υπεύθυνος επικοινωνίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos