Εκδηλώσεις του ΑΜΕΣ Νηρέα της Νάουσας Πάρου

12 Μαρτίου 2016 14:33

Ο Φεβρουάριος ήταν ένας µήνας µε έντονη πολιτιστική δραστηριότητα για τον ΑΜΕΣ Νηρέας. Η Θεατρική µας οµάδα ξεκίνησε δυναµικά παρουσιάζοντας την κωµωδία, µόνο για ενήλικες, «4 ∆ωµάτια» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Ασπασίας Κωβαίου, βασισµένη στην οµότιτλη ταινία του Hollywood Four Rooms.


Η αίθουσα ήταν κατάµεστη και στις έξι παραστάσεις (12-13-14 & 1920-21 Φεβρουαρίου) από ανθρώπους που αγαπούν τον πολιτισµό, αγαπούν το θέατρο, αγαπούν το Νηρέα.
Ο Νηρέας πραγµατοποίησε την πρώτη του συναυλία για το 2016 την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου. Στη σκηνή του, ανέβηκε η Φωτεινή Βελεσιώτου, µια δωρική «ροκ» ρεµπέτισσα όπως πολλοί την αποκαλούν, µε αύρα παλιάς εποχής. Το ήθος και η ερµηνεία της άγγιξαν τον κόσµο που την απόλαυσε σε τραγούδια έντεχνα, λαϊκά και ρεµπέτικα. Το χειροκρότηµα, η συγκίνηση, η ανταπόκριση των ακροατών – θεατών ήταν µοναδική. Τόσο η κ. Βελεσιώτου όσο και το µουσικό της σχήµα ανταποκρινόµενοι στην ζεστή φιλοξενία των Παριανών, θέλησαν να γίνουν µέλη του Συλλόγου, καταβάλλοντας την ετήσια συνδροµή µε την υπόσχεση να είναι κοντά µας όποτε τους χρειαστούµε.
Την Κυριακή 6 Μαρτίου οι µικροί, αλλά και οι µεγάλοι, φίλοι του Νηρέα διασκέδασαν στον αποκριάτικο χορό, στο Εστιατόριο «Χριστιάνα» παρέα µε τους DelaParo και το κέφι όλων κράτησε µέχρι αργά το βράδυ. Ευχαριστούµε τις επιχειρήσεις που µας στήριξαν προσφέροντάς µας πλούσια δώρα τα οποία κληρώθηκαν κατά την διάρκεια της βραδιάς. Επίσης ευχαριστούµε το κ. Μιχάλη Τριπολιτσιώτη και το εστιατόριο Χριστιάνα για την παραχώρηση της αίθουσας και την άψογη συνεργασία.
Με απόφαση του ∆.Σ. ο Πρόεδρος του ΑΜΕΣ Νηρέα ανακοίνωσε ότι µέρος από τα έσοδα του αποκριάτικου χορού θα κατατεθούν σε λογαριασµό της ΑΜΚΕ θέλοντας να υποστηρίξουµε κάθε αξιόλογη προσπάθεια και ενέργεια για την κατασκευή των προσωρινών εγκαταστάσεων εδάφους του νέου αεροδροµίου Πάρου.

Είναι υποχρέωσή µας να αναφερθούµε στους χορηγούς και υποστηρικτές του Συλλόγου που κάθε φορά είναι δίπλα µας και ανταποκρίνονται στις ανάγκες µας: Την BLUE STAR FERRIES για την συνεχή στήριξή της και την κ. Γεωργία Σπανοπούλου για την αγορά και παραχώρηση διαφηµιστικών αντικειµένων – ενδυµάτων µε την επωνυµία του Συλλόγου προς πώληση για οικονοµική ενίσχυση. Η ανταπόκριση και η παρουσία όλων στις δράσεις του Συλλόγου, µας δίνει τη δύναµη να συνεχίζουµε.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos