Σπαρταριστό χιούμορ και ζωντάνια από τη Θεατρική Ομάδα Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου (Βίντεο + Φώτο)

26 Μαϊος 2016 01:29

Μια εξαιρετική θεατρική παράσταση παρουσιάστηκε από την Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου στην αίθουσα Α.Μ.Ε.Σ Νηρέας από τις 22 έως τις 25 Μαΐου υπό τη διασκευή και σκηνοθεσία του κ. Γιάννη Τριπολιτσιώτη.

Η διαχρονική κωμωδία του Δ. Ψαθά «Μικροί Φαρισαίοι» την οποία ζωντάνεψαν επί σκηνής απόλυτα επιτυχώς τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας ενθουσίασε τον πολύ κόσμο που παρακολούθησε τις παραστάσεις στη Νάουσα αφήνοντας σε όλους άριστες εντυπώσεις για την υποκριτική προσπάθεια και το ταλέντο της Ομάδας.

Σπαρταριστές ατάκες, έξυπνοι διάλογοι, κωμικοτραγικές καταστάσεις και ξεκαρδιστικά περιστατικά κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών μέχρι το τέλος του έργου!

Οι χαρακτήρες του έργου, ακατάβλητα χιουμοριστικοί, αναπαρέστησαν ολοζώντανα τον κοινωνικό φαρισαϊσμό των δεκαετιών 1950 και 1960 αναδεικνύοντας τους επιτυχημένους ήρωες του Ψαθά ως διαχρονικούς και ολοζώντανους. Ήταν πράγματι μια πολύ σπουδαία θεατρική προσπάθεια, προσεγμένη και επιμελημένη άριστα που δεν άφησε ούτε στιγμή τον θεατή να πλήξει.

Πέρα όμως από την ψυχαγωγική αξία του συγκεκριμένου έργου, η επιλογή του από τη Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας ήταν και μια σπουδαία πολιτιστική δράση με αποδέκτη το κοινό της Πάρου που είχε την ευκαιρία να απολαύσει το ανυπέρβλητο, πηγαίο χιούμορ του δεξιοτέχνη του είδους Δ. Ψαθά.


Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos