Βραδιές Θεάτρου-Παρουσίαση Χορωδίας Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου

15 Ιουνίου 2016 12:06

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν για μία ακόμα χρονιά οι "Βραδιές Θεάτρου" από το Σύλλογο Γυναικών Νάουσας Πάρου. Φέτος η θεατρική ομάδα του συλλόγου παρουσίασε το έργο του Δημήτρη Ψαθά "Μικροί Φαρισαίοι" σε διασκευή και σκηνοθεσία του κ. Γιάννη Τριπολιτσιώτη από 22 έως και 25 Μαΐου 2016 στην Αίθουσα Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέας στη Νάουσα, παρουσία πλήθους κόσμου. Το Δ.Σ. το συλλόγου ευχαριστεί πολύ τους συντελεστές της παράστασης, την Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π, όσους βοήθησαν στο στήσιμό της και όλους τους φίλους που την παρακολούθησαν.

Β) ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΧΟΡΩΔΙΑΣ
Ένα αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι με τον τίτλο: "Όλοι οι ρεμπέτες του ντουνιά", παρουσίασε η χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 στον αύλειο χώρο της Αίθουσας Τέχνης Αγίου Αθανασίου Νάουσας. Το πολυπληθές κοινό που παρακολούθησε την εκδήλωση έμεινε ενθουσιασμένο με το αποτέλεσμα. Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής και ιδιαίτερα τους χορωδούς, την κα Γιώτα Κατσαρού, την Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. και φυσικά τους δασκάλους και μουσικούς της κ. Γιάννη Κατσαρό, Μένεγο Μαύρη και Μιχάλη Τσουνάκη.
Επόμενη παρουσίαση τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016 στο Ανοικτό Θέατρο Λευκών.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos