Συμμετοχή της Πάρου του πολιτισμού στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ χορού του Bolsward Ολλανδίας

20 Ιουνίου 2016 11:20

Μια μεγάλη διεθνής συμμετοχή για την Πάρο θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουνίου στην Ολλανδία. Το Μουσικοχορευτικό Συγκρότημα «Νάουσα Πάρου» μέλος του C.I.O.F.F.-UNESCO-Status B θα εκπροσωπήσει το νησί και τη χώρα μας στις εκδηλώσεις πολιτισμού της πόλης Boslward, βόρεια του Άμστερνταμ.


Στις εκδηλώσεις θα συμμετάσχουν χορευτικά συγκροτήματα από διάφορες χώρες του κόσμου, επιπέδου Unesco, ενώ θα γίνουν παρελάσεις και εμφανίσεις σε ανοικτούς και κλειστούς χώρους μπροστά σε πολλούς θεατές.
Το παριανό Συγκρότημα, χορευτές και μουσικοί, προετοιμάζεται για να παρουσιάσει την ελληνική μουσική και χορευτική παράδοση με συνέπεια και αυθεντικότητα. Με τον τρόπο αυτό πιστεύει ότι προβάλλει το καλύτερο πρόσωπο της Πάρου και της Ελλάδας, που έχει δεχτεί πλήγματα τα τελευταία χρόνια.
Δίνεται μια καλή ευκαιρία στην Πάρο να εμφανιστεί σ’ ένα παγκόσμιο φόρουμ δείχνοντας, μέσα από τις δικές της δυνάμεις, και μια άλλη πλευρά της, αυτή της παράδοσης και του πολιτισμού που ακόμα κάποιοι στο νησί πιστεύουν και έχουν κάνει τρόπο ζωής.
Περισσότερα...μετά την επιστροφή....

Για την επιτροπή

Υπαπαντή Ρούσσου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos