Παραδοσιακό πανηγύρι στις Καμάρες Πάρου στις 28/6

24 Ιουνίου 2016 10:59

Την 28η Ιουνίου, ημέρα Τρίτη, μετά τον εσπερινό, ο Εκπολιτιστικός Εξωραιστικός Σύλλογος Καμαρών με την υποστήριξη της ΚΔΕΠΑΠ, σας προσκαλεί στο πανηγύρι που διοργανώνει στο χώρο του Συλλόγου.


Ζωντανή παραδοσιακή μουσική, εδέσματα και άφθονο κρασί (τιμή εισόδου 9 ευρώ) θα περιλαμβάνονται στην παραδοσιακή μουσική βραδιά που θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο, με την ευκαιρία της διήμερης γιορτής Πέτρου Παύλου και Αγίων Αποστόλων (29 και 30 Ιουνίου) κατά την οποία γιορτάζει η ενορία των Αγίων Αποστόλων Καμαρών.

Οι Καμάρες έχουν την τιμή να είναι η μοναδική περιοχή στην Πάρο όπου έχει ως ενορία, ιερό ναό αφιερωμένο στους Αγίους Αποστόλους. Ο Σύλλογος Καμαρών, επιθυμώντας να τηρήσει τις παραδόσεις του τόπου μας, αποφάσισε και εφέτος να επαναλάβει το παραδοσιακό πανηγύρι για τα μέλη του, τους κατοίκους και όλους τους φίλους των Καμαρών που ελπίζουμε ότι θα παραστούν στην διήμερο Θεία Λειτουργία και στην πανηγυρική βραδιά του Συλλόγου.

Το Δ.Σ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos