Μουσική και χορός με άρωμα παράδοσης στη Νάουσα Πάρου... (Βίντεο)

05 Ιουλίου 2016 13:14

Η όμορφη μουσικοχορευτική βραδιά που εκτυλίχθηκε την Κυριακή 3 Ιουλίου στη μαρίνα της Νάουσας και ήταν αφιερωμένη θάλασσα και στην υποδοχή του καλοκαιριού, μάγεψε τους παρευρισκόμενους που έζησαν από κοντά στιγμές ζωντανής παράδοσης που μύριζε Ελλάδα.

Στη «Γιορτή της Θάλασσας 2016» που συνδιοργανώθηκε από τη Δημοτική Κοινότητα Νάουσας και το Σύλλογο Γυναικών Νάουσας, ενθουσίασαν με τους τοπικούς χορούς που παρουσίασαν ο Πολιτιστικός Εξωραιστικός Σύλλογος Φουντουκλή Χλόης Καστοριάς, ο Σύνδεσμος Σαμαριναίων Λάρισας & Περιχώρων και η Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης.


Επίσης το μουσικοχορευτικό συγκρότημα «Νάουσα Πάρου» για μια ακόμη φορά ξεσήκωσε το κοινό χορεύοντας χορούς της Λήμνου και φυσικά της Πάρου.

Η φιλοξενία της Νάουσας ήταν άψογη, παροδοσιακή σούμα και μεζέδες προσφέρθηκαν γενναιόδωρα, και η βραδιά ολοκληρώθηκε αργά τη νύχα με συμμετέχοντες, φιλοξενούμενα συγκροτήματα και κοινό απόλυτα ευχαριστημένους από την επιτυχημένη μουσικοχορευτική εκδήλωση.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos