Μια συγκλονιστική συναυλία του Χρ. Θηβαίου στο Πάρκο Πάρου! (Βίντεο + Φωτό)

02 Αυγούστου 2016 13:44

Μια αξέχαστη μουσική βραδιά, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν την Τετάρτη 13 Ιουλίου στο θέατρο του Πάρκου Πάρου.

Ο εξαιρετικός συνθέτης και ερμηνευτής Χρ. Θηβαίος, συνοδεία της μπάντας των «Πέτρινων Κήπων», καθήλωσε κυριολεκτικά το πολυπληθές κοινό, σε μια μαγευτική συναυλία κατά την οποία ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια από την 20χρονη πορεία του στη μουσική, αλλά και επιλεγμένα κομμάτια από συναδέλφους του.


Με την ένθερμη συμμετοχή του κόσμου, καλλιτέχνης και κοινό έγιναν ένα, τραγουδώντας με μοναδικό πάθος λυρικές μουσικές δημιουργίες γεμάτες αισθαντικότητα, εσωτερικότητα και μελωδική ποιότητα. Μπαλάντες αξεπέραστες στο χρόνο, ρομαντικές, βγαλμένες από τη στόφα του ονείρου, ταξίδεψαν τον κόσμο καθοδηγώντας τον σε ένα συγκινησιακό ταξίδι τρυφερότητας στα πιο μύχια συναισθήματα.

Η σπουδαία παρουσία του τραγουδοποιού Χρ. Θηβαίου στη σκηνή, η συγκλονιστική του φωνή και η μοναδική ερμηνευτική του ευαισθησία, μάγεψαν το κοινό της συναυλίας επιβεβαιώνοντας το σπάνιο ποιοτικό αποτύπωμα που κόμισε ο Χρ. Θηβαίος στη ελληνική μουσική σκηνή των τελευταίων 20 ετών.

Κοινό και καλλιτέχνης εμφανώς συγκινημένοι από τη μέθεξη στην ατμοσφαιρική μελωδικότητα, συνεπαρμένοι από το μέγεθος της αισθαντικής επικοινωνίας, ανέδειξαν τη συναυλία αυτή ως μια από τις σημαντικότερες στιγμές πολιτισμού στην Πάρο για το φετινό καλοκαίρι.

Η επιτυχημένη εκδήλωση, ικανοποίησε πλήρως το κοινό, δίνοντάς του την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά έναν από τους σημαντικότερους μουσικούς δημιουργούς στο στερέωμα της σύγχρονης ποιοτικής μουσικής τέχνης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos