Γέμισαν συγκίνηση και νοσταλγία τα σοκάκια της Μάρπησσας Πάρου

05 Αυγούστου 2016 14:35

Γέμισαν συγκίνηση και νοσταλγία τα σοκάκια της Μάρπησσας όπου απλώθηκε ο κόσμος για να ακούσει τους ήχους από τις μελωδικές φωνές της χορωδίας του συλλόγου γυναικών Μάρπησσας που αφιέρωσαν την βραδιά στη μνήμη της αξέχαστης Βίκυς Μοσχολιού.


Γέμισε η πλατεία του Χριστού με τις γαλήνιες φυσιογνωμίες των γιαγιάδων και των παππούδων, αντηχούσαν τα γέλια των παιδιών και οι καρδιές των μεγάλων δάκρυζαν καθώς κάθε νότα και κάθε στίχος που με άριστη ερμηνεία ακούγονταν από τη χορώδια έφερνε στο νου τους εικόνες από τα χθες,
Και οι δύο κόρες της αείμνηστης Βίκυς Μοσχολιού, Ράνια και Ευαγγελία τίμησαν την εκδήλωση η μία στέλνωντας λουλούδια ή έτερη ευχαριστήρια επιστολή καθώς για λόγους ανωτέρας βίας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση.



Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στη χορωδία του συλλόγου γυναικών Μάρπησσας, στην ΚΔΕΠΑΠ και τον πρόεδρο της κ. Αθανάσιο Μαρινόπουλο και φυσικά στη Δημοτική Κοινότητα Μάρπησσας και την Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Άννα Αντωνοπούλου που φρόντισε για την άρτια από κάθε άποψη διοργάνωση.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον δάσκαλο της χορωδίας κύριο Αστέριο Ρήγα, σε όλα τα μέλη της χορωδίας για τον πολύτιμο χρόνο που αφιερώνουν στις πρόβες,το αποτέλεσμα των οποίων το ζήσαμε όσοι βρέθήκαμε εκεί σε αυτή τη μαγική βραδιά ,καθώς και στον κύριο Θοδωρή Κρητικό που συνόδευσε την χορωδία αλλά και για τα υπέροχα τραγούδια που ερμήνευσε και ​επίσης στους μουσικούς που συνόδεψαν την χορωδία,τον κύριο Παπαδάκη Νίκο στην κιθάρα και τον κύριο Δέδε Παναγιώτη στο μπάσο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos