Άναμμα Χριστουγεννιάτικης βάρκας στην Αλυκή της Πάρου

04 Δεκεμβρίου 2016 19:40

Με μεγάλη επιτυχία, και πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκε τo Σάββατο 3/12/ 2016 το άναμμα της χριστουγεννιάτικης βάρκας μας στην παιδική χαρά του Αγ.Νικολάου στην Αλυκή.


Τα παιδιά απόλαυσαν τον Άγιο –Βασίλη με το πόνυ και τα ξωτικά του πήραν τα δώρα τους, κεράστηκαν στο καραμελόσπιτο, έπαιξαν με το τεχνητό χιόνι, και τα μπαλόνια του κλόουν-ξωτικού.
Πλούσιος μπουφές με λουκουμάδες, ζεστή σοκολάτα, οινόμελο, ρακόμελο, σούμα και οι καστανάδες με τα ζεστά κάστανα, περίμεναν τον κόσμο που μας έκανε την τιμή να παρευρεθεί στη γιορτή.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε ,ο Δήμαρχος Μάρκος Κωβαίος , ο Αντιδήμαρχος Μανώλης Μαλαματένιος, ο πρόεδρος της ΚΔΕΠΑΠ Θανάσης Μαρινόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Βατίστας Ρούσσος , ο πρόεδρος ΚΠΠΑ Μικές Λεοντής,ο πρόεδροςΣΥ.ΔΙ.ΣΑ.ΠΑ Γιάννης Πετρόπουλος δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων.

Ευχαριστούμε θερμά στους συνδιοργανωτές Δήμο Πάρου, ΚΔΕΠΑΠ και τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Αγκαιριανών καθώς και όλους τους εθελοντές και τις εθελόντριες που συνέβαλλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΚΑΙΡΙΑΣ

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos