Τριήμερο χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην Παροικία της Πάρου

15 Δεκεμβρίου 2016 23:19

Τρείς μέρες χριστουγεννιάτικων γιορταστικών εκδηλώσεων θα απολαύσουν στην Παροικία μικροί και μεγάλοι!


Το πρόγραμμα πλούσιο και γεμάτο εκπλήξεις ξεκινά την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου το πρωί (10:00 – 13:00) με τον στολισμό του παραδοσιακού οικισμού από το 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Παροικίας.

Το απόγευμα (18:00 - 20:00) θα λειτουργήσει έκθεση ζωγραφικής των μαθητών του Εικαστικού Εργαστηρίου Δήμου Πάρου στον Δημοτικό Χώρο Τεχνών στην παλαιά αγορά Παροικίας.

Το Σάββατο 17/12, το απόγευμα, από τις 18:00 τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά, θα λάβει χώρα χριστουγεννιάτικο διαδραστικό παιχνίδι και θα ακουστούν χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Πάρου και του Ωδείου Μυθωδία. Η Σαββατιάτικη βραδιά θα ολοκληρωθεί με διασκέδαση από ζωντανή μουσική και παραδοσιακούς σκοπούς στην πλατεία του Ταξιάρχη.

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στην πλατεία της Εκατονταπυλιανής η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πάρου και η χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Πάρου θα αποδώσουν γιορτινές μελωδίες, το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Παροικίας θα φωταγωγηθεί ενώ πολλές Αγιοβασιλιάτικες εκπλήξεις, δώρα, μαγευτικά παραμύθια και γλυκίσματα θα δώσουν χαρά στα παιδιά. Η τελευταία βραδιά του εορταστικού τριημέρου θα ολοκληρωθεί με ζωντανή μουσική εκδήλωση.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos