Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τριήμερο χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην Παροικία της Πάρου

15 Δεκεμβρίου 2016 23:19

Τρείς μέρες χριστουγεννιάτικων γιορταστικών εκδηλώσεων θα απολαύσουν στην Παροικία μικροί και μεγάλοι!


Το πρόγραμμα πλούσιο και γεμάτο εκπλήξεις ξεκινά την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου το πρωί (10:00 – 13:00) με τον στολισμό του παραδοσιακού οικισμού από το 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Παροικίας.

Το απόγευμα (18:00 - 20:00) θα λειτουργήσει έκθεση ζωγραφικής των μαθητών του Εικαστικού Εργαστηρίου Δήμου Πάρου στον Δημοτικό Χώρο Τεχνών στην παλαιά αγορά Παροικίας.

Το Σάββατο 17/12, το απόγευμα, από τις 18:00 τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά, θα λάβει χώρα χριστουγεννιάτικο διαδραστικό παιχνίδι και θα ακουστούν χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Πάρου και του Ωδείου Μυθωδία. Η Σαββατιάτικη βραδιά θα ολοκληρωθεί με διασκέδαση από ζωντανή μουσική και παραδοσιακούς σκοπούς στην πλατεία του Ταξιάρχη.

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στην πλατεία της Εκατονταπυλιανής η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πάρου και η χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Πάρου θα αποδώσουν γιορτινές μελωδίες, το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Παροικίας θα φωταγωγηθεί ενώ πολλές Αγιοβασιλιάτικες εκπλήξεις, δώρα, μαγευτικά παραμύθια και γλυκίσματα θα δώσουν χαρά στα παιδιά. Η τελευταία βραδιά του εορταστικού τριημέρου θα ολοκληρωθεί με ζωντανή μουσική εκδήλωση.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr