Νέα του χορευτικού ομίλου Νάουσας - Νέο Δ.Σ

03 Φεβρουαρίου 2017 13:59

Κατόπιν των εκλογών που έγιναν στις στις 24 Ιανουαρίου 2017, συγκροτήθηκε σε σώμα στις 31 του ίδιου μήνα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Χορευτικού Ομίλου Νάουσας, που προέκυψε από αυτές. Η σύνθεσή του είναι η εξής:

Πρόεδρος: Τσουνάκη Σταματίνα
Αντιπρόεδρος: Θεοδωράκου Ανθούλα
Γραμματέας: Τριγλιανού Κουζούμη Ντόρα
Ταμίας: Σπύρου Μαρία

Μέλη:
Καϋμενάκης Πάρης (υπεύθυνος χορευτικών παραστάσεων)
Λαζοπούλου Σαγκριώτη Τερέζα (υπεύθυνη θεατρικών παραστάσεων)
Σαγκριώτη Δαβερώνα Λίτσα (υπεύθυνη πολιτιστικών επιτροπών)

Τους ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο τους, καθώς ο όμιλος βαδίζει στη συμπλήρωση το 2018 των τριάντα χρόνων από την ίδρυσή του.

ΤΜΗΜΑ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ - ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 το τμήμα πεζοπορίας του Χορευτικού Ομίλου Νάουσας θα πραγματοποιήσει τη δεύτερη πεζοπορία για την περίοδο 2016-17. Εντάσσεται κι αυτή στην ενότητα "Εξερευνούμε Πεζοπορώντας", καθώς συνδυάζει την ελαφρά πεζοπορία με την εξερεύνηση του τόπου μας, με σκοπό να γνωρίσουμε μέρη όχι ιδιαίτερα οικεία. Απευθύνεται δε σε όλες τις ηλικίες.

Προορισμός αυτή τη φορά θα είναι ο Άγιος Αντώνιος στη Μάρπησσα (διάρκεια: 2 ώρες, βαθμός δυσκολίας: μέτριος). Η πεζοπορία θα περιλαμβάνει και επίσκεψη-ξενάγηση στους χώρους της Μονής. Αρχηγός θα είναι η κυρία Μαρία Φραντζή-Τριβυζά. Ως σημείο συνάντησης έχει οριστεί ο χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων στους Μύλους της Μάρπησσας στις 10:15, με ώρα εκκίνησης τις 10:30.

* Η πεζοπορία απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών, και σε άτομα μικρότερης ηλικίας υπό τη συνοδεία κηδεμόνα. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν μαζί τους νερό (μπουκάλι 1,5 λίτρου) και μπισκότα ή μπανάνα σε σακίδιο πλάτης, να φορούν άνετα ρούχα και αθλητικά παπούτσια, καπέλο και αντηλιακό, και να έχουν καταναλώσει το τελευταίο γεύμα τρεις ώρες πριν. Σε περίπτωση βροχής η πεζοπορία αναβάλλεται. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για το ΧΟΝ

Μιχάλης Θεοδωράκος - υπεύθυνος επικοινωνίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos