Πασχαλινές δραστηριότητες του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ατλαντίς"

03 Απριλίου 2017 17:08

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Άσπρου Χωριού «ΑΤΛΑΝΤΙΣ» διοργανώνει και φέτος το παραδοσιακό του παζάρι με Πασχαλινά είδη και τοπικά παραδοσιακά γλυκά και υφαντά.


Το παζάρι θα είναι ανοικτό ολόκληρη την Μ. Εβδομάδα και την εβδομάδα του Πάσχα (Κυριακή των Βαίων 09/04 έως την Παρασκευή της Ζωοδόχου Πηγής 21/04 εκτός από την Κυριακή του Πάσχα) και θα λειτουργήσει στην αίθουσα δίπλα από τον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής πρωινές ώρες 10:00-13:00 και απογευματινές ώρες 17:00-20:00.

Επίσης το βράδυ της Μ. Παρασκευής στην διάρκεια της λιτάνευσης του Επιταφίου (περί ώρας 22:00) και του Μ. Σαββάτου στην Ανάσταση (ώρα 24:00) θα πραγματοποιηθούν και φέτος αναπαραστάσεις με θέματα των Παθών του Κυρίου μας
Τέλος την Παρασκευή του Πάσχα ανήμερα του πανηγυριού της Ζωοδόχου Πηγής το πρωί μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας θα ακολουθήσει το παραδοσιακό γλέντι με κεράσματα του Συλλόγου και νησιώτικη μουσική.

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους Καλό Πάσχα
και Καλή Ανάσταση!

To Δ.Σ. του Συλλόγου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos