Μάγεψαν το κοινό οι «Κόρες του Φεγγαριού» στη Νάουσα Πάρου! (Βίντεο)

11 Ιουνίου 2017 00:30

Η βραδιά ήταν πανέμορφη.

Η πρώτη πανσέληνος του καλοκαιριού, φωτεινή και λαμπερή μόλις έπεσε η νύχτα της Παρασκευής 9 Ιουνίου 2017, «υποδέχτηκε» το χορωδιακό σύνολο του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας, στον υπέροχο αύλειο χώρο της αίθουσας του Αγίου Αθανασίου στη Νάουσα Πάρου.

Κάτω από τη φεγγαράδα του Ιουνίου, η εξαίσια χορωδία μάγεψε το κοινό της, ερμηνεύοντας τραγούδια αγαπημένα του ελληνικού πενταγράμμου τα οποία έχουν σφραγίσει ανεξίτηλα την πορεία του νεότερου μουσικού πολιτισμού.


Το ταξίδι στις γνώριμες και ποιοτικότερες νότες της μελωδικής μας κληρονομιάς, ήταν υπέροχα μαγευτικό και νοσταλγικό! Στίχοι και μουσικές αθάνατες στο πέρασμα του χρόνου, αποδόθηκαν εξαιρετικά από τις «Κόρες του Φεγγαριού», τη γυναικεία δηλαδή χορωδιακή ομάδα της Νάουσας που ξετύλιξε για μια ακόμη φορά το ταλέντο της κάτω απ΄ το ολόγιομο φεγγάρι, ταξιδεύοντας τον κόσμο σε μια διαδρομή συναισθημάτων και ακουσμάτων που σημάδεψαν την πορεία της ελληνικής μουσικής στο πέρασμα του χρόνου.

Η όμορφη εκδήλωση ικανοποίησε πλήρως συμμετέχοντες και κοινό, που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική βραδιά κάτω απ΄ τ΄αστέρια με τη θεσπέσια συντροφιά τραγουδιών που ανασκάλεψαν αναμνήσεις και συναισθήματα από τις πιο σημαντικές στιγμές της ελληνικής μουσικής τέχνης. Στιγμές κορυφαίας μουσικής δημιουργίας που έχουν χαραχτεί στις καρδιές όλων μας και ζωντάνεψαν με απαράμιλλο τρόπο από την γυναικεία χορωδία της Νάουσας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos