Γιορτή λήξης Νεανικών Συντροφιών στον αύλειο χώρο της Παναγίας Εκατονταπυλιανής

06 Ιουλίου 2017 19:49

Το απόγευμα της Κυριακής 25 Ιουνίου 2017, πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Ιερού Προσκυνήματος Παναγίας Εκατονταπυλιανής εορταστική εκδήλωση από τα Κατηχητικά Σχολεία του Ιερού Προσκυνήματος, με την ευκαιρία της λήξεως του Κατηχητικού έτους 2016-2017.

Ήταν μία πολλή όμορφη γιορτή την οποία προετοίμασαν τα παιδιά του Κατώτερου και του Ανώτερου Κατηχητικού Σχολείου, η οποία περιελάμβανε ένα πολύ ωραίο θεατρικό δρώμενο καθώς και πολλά τραγούδια από τη χορωδία των Νεανικών Συντροφιών του Ιερού Προσκυνήματος. Στην εκδήλωση συμμετείχε και ομάδα παιδιών από τον Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού.,''ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ'' που φιλοξενήθηκαν εκείνες τις ημέρες στην Πάρο.

Μάλιστα πήραν μέρος και στη γιορτή λήξης, με τη χορωδία της Κιβωτού του Κόσμου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό ο Δήμαρχος Πάρου, ο Δήμαρχος Αντιπάρου και ο Έπαρχος Πάρου – Αντιπάρου. Παρόντες επίσης ήταν και πολλοί γονείς και συγγενείς των παιδιών καθώς και πλήθος κόσμου.

Στο τέλος της γιορτής, ο Σεβασμιώτατος μητροπολίτης μας κ. Καλλίνικος έκλεισε την εκδήλωση απευθύνοντας ευχές προς τα παιδιά και τους παρισταμένους και συνεχάρη τους υπευθύνους του Κατηχητικού Σχολείου και τα παιδιά για την ωραία εκδήλωση

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos