Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μοναδικές εικαστικές δημιουργίες στην εμπνευσμένη από την Πάρο έκθεση με τίτλο «Αιγαιοπελαγίτικες Αποχρώσεις»! (Βίντεο + Φωτό)

11 Ιουλίου 2017 00:39

Μια σπουδαία εικαστική έκθεση εγκαινιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής 7 Ιουλίου 2017 στη Χρυσή Ακτή της Πάρου και συγκεκριμένα στην πολυτελή αίθουσα gallery του μαγευτικού ξενοδοχείου Poseidon of Paros Resort & Spa.

Η ομάδα εικαστικών δημιουργών ART WAY υπό τη διεύθυνση του γνωστού εικαστικού – επιμελητή εκθέσεων κ. Γεωργίου Σάρδη, παρουσιάζει μοναδικά εικαστικά καλλιτεχνήματα εμπνευσμένα από το ιδιαίτερο τοπίο της Πάρου σε μια έκθεση υπό τον τίτλο «Αιγαιοπελαγίτικες Αποχρώσεις».

Οι καλλιτέχνες της ART WAY που εδώ και δεκαπέντε χρόνια προάγουν την τέχνη και το πολιτισμό στην Πάρο, αιχμαλωτίζουν αυτή τη φορά στο χρωστήρα τους εικόνες απαράμιλλης κυκλαδίτικης ομορφιάς τόσο ιδιαίτερες αλλά και τόσο χαρακτηριστικές του φυσικού και δομημένου περιβάλλοντος του νησιού! Κατάλευκα εκκλησάκια και φεσκοασβεστωμένα σοκάκια, ηλιόλουστα καταμεσήμερα, ηλιοβασιλέματα σε μαγευτικές αποχρώσεις, ήχοι του κύματος και θροίσματα της βουκαμβίλιας, ζωντανεύουν δημιουργικά στους καμβάδες των καλλιτεχνών με πνοές χρωμάτων που τα απαθανατίζουν για πάντα!


Στα εγκαίνια της σημαντικής αυτής έκθεσης, παραβρέθηκαν πολλές γνωστές προσωπικότητες της τέχνης και του πνεύματος που τίμησαν με την παρουσία τους το έργο των καλλιτεχνών της ART WAY. Την εκδήλωση των εγκαινίων πλαισίωσαν μουσικά ο μουσικοσυνθέτης – εικαστικός κ. Ι. Βαμβακάρης, ο μουσικός κ. Ι. Μπρασάμης και το μουσικό σχήμα ΜΠΟΕΜ. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 18 Ιουλίου 2017 και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 19:00 – 23:00.

Πάντα στην φιλόξενη και πολυτελή αίθουσα gallery του υπέροχου ξενοδοχείου Poseidon of Paros Resort & Spa που αποτελεί πραγματικό κόσμημα κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής και μοναδικής εσωτερικής και εξωτερικής αισθητικής, βρισκόμενο δίπλα στη θάλασσα με άμεση πρόσβαση στην κοσμική και δημοφιλή παραλία της Χρυσής Ακτής!

Το Poseidon of Paros με τη μαγευτική θέα, την άνεση και την πολυτέλεια που προσφέρει σε ένα περιβάλλον νησιώτικης φιλοξενίας, απόλυτης σαγήνης και στυλ, αποτελεί ένα από τα καλύτερα 4 αστέρων ξενοδοχεία της Πάρου!

Η διαμονή στον επίγειο παράδεισό του, συνδυάζει χαλάρωση και ηρεμία με δυνατότητες υπηρεσιών υψηλού επιπέδου - όπως πισίνες, παιδότοπο, Spa, γήπεδο τένις, γυμναστήριο κ.ά.- που το καθιστούν ιδανικό προορισμό για όλα τα γούστα και φυσικά για οικογενειακές διακοπές!
Ζήστε μια ανεπανάληπτη εμπειρία διακοπών στο Poseidon of Paros στη Χρυσή Ακτή και απολαύστε αξέχαστες διακοπές με πολυτελείς υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες!

Απολαύστε την παριανή φιλοξενία σε ένα περιβάλλον μοναδικής ομορφιάς και ξεκούρασης στο υπέροχο από όλες τις απόψεις Poseidon of Paros στη Χρυσή Ακτή!
DSC_0124.JPG DSC_0190.JPG DSC_0217.JPG

DSC_0230.JPG DSC_0249.JPG DSC_0250.JPG

DSC_0253.JPG DSC_0258.JPG DSC_0290.JPG

DSC_0298.JPG DSC_0300.JPG DSC_0314.JPG

DSC_0329.JPG DSC_0331.jpg DSC_0332.jpg

DSC_0333.jpg

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr