Μια καθηλωτική βραδιά με τον Γιάννη Κότσιρα στο Πάρκο Πάρου! Ο Γ. Κότσιρας μίλησε στην κάμερα του psts.gr…(Βίντεο)

21 Αυγούστου 2017 20:40

Η βραδιά του Σαββάτου 19 Αυγούστου ήταν πανέμορφη και καθηλωτική!

Ο δημοφιλής ερμηνευτής Γιάννης Κότσιρας, χάρισε στο κοινό της Πάρου μια εξαιρετική συναυλία στο χώρο του Πάρκου Πάρου ταξιδεύοντας μελωδικά τον κόσμο σε αγαπημένες του επιτυχίες, σε τραγούδια – σταθμούς του έντεχνου ελληνικού ρεπερτορίου.
Η σεμνή παρουσία του πάνω στη σκηνή και η τρυφερή φωνή του, μάγεψαν το πολυπληθές κοινό που συνέρρευσε για να τον ακούσει και να «αποπλανηθεί» σε κόσμους μαγικούς και σε ακούσματα μοναδικής σαγήνης, όπως αυτά που μας έχει χαρίσει, όλα τα χρόνια της σπουδαίας του καλλιτεχνικής διαδρομής.


Το Πάρκο Πάρου ήταν ασφυκτικά γεμάτο, το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε πριν την είσοδο, κάποιοι «άτυχοι» που προσήλθαν την τελευταία στιγμή δεν μπόρεσαν να βρουν εισιτήριο και να μπουν στη συναυλία ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που για να τον ακούσουν «κρεμάστηκαν» σαν τσαμπιά από τα βράχια δείχνοντας τη λατρεία τους για το δημοφιλή καλλιτέχνη.

Η συναυλία του Γιάννη Κότσιρα, ήταν σίγουρα η πιο πολυπληθής εκδήλωση των τελευταίων χρόνων στο νησί της Πάρου. Η αγάπη του κόσμου για τον ερμηνευτή και τα τραγούδια του εκδηλωτικότατη και πρωτοφανής, αποδεικνύοντας ότι το κοινό ξέρει να τιμά τους σημαντικούς καλλιτέχνες που έχουν αφήσει το στίγμα τους στο καλό ελληνικό τραγούδι.

Ο Γιάννης Κότσιρας, μίλησε στο psts.gr για αυτή του τη συναυλία και την Πάρο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos