Το νέο «στολίδι» της Πάρου βρίσκεται υπό κατασκευή! Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες…

01 Σεπτεμβρίου 2017 16:35

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες ανακατασκευής για την παράδοση στον παριανό λαό ενός πραγματικού «στολιδιού» για το νησί, μιας σύγχρονης αίθουσας πολιτιστικών εκδηλώσεων και όχι μόνο, η οποία θα φιλοξενεί πλέον όλα τα μεγάλα πολιτιστικά γεγονότα της Πάρου.

Πρόκειται για μια ήδη υπάρχουσα αίθουσα του ΕΠΑΛ στην Παροικία, η οποία τροποποιείται και ανακατασκευάζεται σύμφωνα με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές και αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα.

Μια λαμπρή αίθουσα, που θα αποτελέσει μετά το πέρας των εργασιών, πραγματικό κόσμημα το οποίο χρειαζόταν το νησί προκειμένου να πραγματοποιεί και να αναδεικνύει εκδηλώσεις αντάξιες της έμφασής του στον πολιτισμό.

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Πάρου, βρίσκεται στην αιχμή των πυρετωδών προετοιμασιών και εργάζεται εντατικά ώστε η αίθουσα να είναι έτοιμη στις αρχές Οκτωβρίου ώστε να εγκαινιαστεί φιλοξενώντας ένα σπουδαίο Φεστιβάλ, την Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos