Πάρος: Ανοίγει η αυλαία της 29ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου (Bίντεο)

05 Οκτωβρίου 2017 20:20

Το νησί της Πάρου από τις 5 έως τις 15 Οκτωβρίου 2017, πρόκειται να φιλοξενήσει για πρώτη φορά την 29η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου, έναν σπουδαίο πολύχρονο πολιτιστικό θεσμό που αναδεικνύει την τοπική θεατρική δημιουργία και αποτελεί βήμα έκφρασης της ερασιτεχνικής υποκριτικής τέχνης στο χώρο του Αιγαίου.

Για δέκα ημέρες, 27 ερασιτεχνικοί θίασοι από 17 νησιά θα παρουσιάσουν στην Πάρο 24 περίπου θεατρικές παραστάσεις δωρεάν για το κοινό ενώ πρόκειται να διεξαχθούν κατά τις ημέρες αυτές και παράλληλες εκδηλώσεις.
Σήμερα Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στο γραφείο Δημάρχου παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου παρουσία του Δημάρχου Πάρου κ. Μάρκου Κωβαίου, του πρόεδρου της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Πάρου κ. Θανάση Μαρινόπουλου και της προέδρου της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου κ. Μαρίας Βενέτη.


Η Συνάντηση στηρίζεται οικονομικά από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου, την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, το Δήμο Πάρου και την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Πάρου. Την κεντρική ευθύνη της διοργάνωσης έχει η Ομοσπονδία Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου (ΟΕΘΑ)


Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos