Γιορτινοί ρυθμοί στην Παροικία Πάρου! Σε ζωντανό Χριστουγεννιάτικο Χωριό μεταμορφώθηκε ο παραδοσιακός οικισμός της! (Βίντεο)

10 Δεκεμβρίου 2017 17:49

Ξεκίνησαν επίσημα οι εορταστικές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Παροικία Πάρου η οποία στολισμένη και απαστράπτουσα, υποδέχτηκε πλήθος κόσμου το βράδυ του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου.

Σημείο γιορτινής αναφοράς η πλατεία Μαντώ Μαυρογένους και η παλαιά αγορά που κατάμεστες από μικρούς και μεγάλους, έδωσαν το έναυσμα της χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας θαλπωρής και χαράς των Άγιων Ημερών που έρχονται.

Η νύχτα ήταν «Λευκή» καθώς τα μαγαζιά της αγοράς ήταν ανοιχτά, χριστουγεννιάτικες χορωδίες πλημμύριζαν την ατμόσφαιρα με μελωδικούς ήχους και πάγκοι με παραδοσιακά γλυκίσματα και ποτά κερνούσαν απλόχερα τον πολύ κόσμο που έκανε τη βόλτα του με άλλη πλέον διάθεση μπαίνοντας στο κλίμα των γιορτινών ημερών.


Τα χαμόγελα περίσσευαν, ειδικά τα μικρά παιδιά καταχάρηκαν τον περίπατό τους σε μια Παροικία που έμοιαζε με φωτεινό, ολοζώντανο Χριστουγεννιάτικο Χωριό μαγευτικής ομορφιάς.

Στο τέλος της βραδιάς, ζωντανοί παραδοσιακοί μουσικοί σκοποί άναψαν το κέφι και έκλεισαν την εκδήλωση με ένα υπαίθριο γλέντι με πολύ χορό και τραγούδι. Και του χρόνου!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos