Μοναδικά ζεστή ατμόσφαιρα χριστουγεννιάτικης θαλπωρής στη Μάρπησσα Πάρου! Φωταγώγηση του δέντρου και πολλές γιορταστικές εκδηλώσεις…. (Βίντεο + Φωτό)

18 Δεκεμβρίου 2017 18:49

Πλήθος κόσμου, μεγάλοι αλλά και πολλά μικρά παιδιά, γέμισαν το απόγευμα της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου την πλατεία παπά – Γιώργη Στάμενα στη Μάρπησσα Πάρου για να παρακολουθήσουν την κεντρική γιορταστική εκδήλωση φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Η βραδιά ήταν μαγευτική από όλες τις απόψεις!

Στην καταστόλιστη κεντρική πλατεία του χωριού είχε στηθεί ένα ονειρικό σκηνικό χριστουγεννιάτικης μαγείας που έγινε το επίκεντρο της γιορτινής ατμόσφαιρας θαλπωρής και χαράς κυρίως για τα παιδιά. Το Παραμυθόσπιτο, το Ζαχαρόσπιτο και το σπιτάκι του Αϊ – Βασίλη φωτισμένα και λαμπερά, «ταξίδεψαν» νοερά τους λιλιπούτειους της εκδήλωσης στον ονειρικό κόσμο της παιδικής αθωότητας και φαντασίας όπου όλα μοιάζουν μαγικά και όμορφα!


Το χριστουγεννιάτικο δέντρο και η φάτνη φωταγωγήθηκαν, στο σπιτάκι του Αϊ- Βασίλη μοιράστηκαν δώρα, κάλαντα τραγουδήθηκαν από τη χορωδία του Δημοτικού Σχολείου Αρχιλόχου – Μάρπησσας ενώ το παιχνίδι με τα μπαλόνια «απογείωσε» τον ενθουσιασμό των μικρών συμμετεχόντων.
Αυτό όμως για το οποίο ξεχώρισε η γιορτινή εκδήλωση της Μάρπησσας ήταν το μοναδικά ζεστό κλίμα της! Στην όλη ατμόσφαιρα της γιορτής, ένιωθε κανείς τη θέρμη με την οποία οι διοργανωτές της εκδήλωσης «αγκάλιασαν» τον πολύ κόσμο που τους τίμησε με την παρουσία του, αλλά και το πραγματικό μεράκι τους για όλα όσα πρόσφεραν δίνοντας χαρά σε μικρούς και μεγάλους.



Οι εθελόντριες του Συλλόγου Γυναικών Μάρπησσας, «ψυχή» της όλης εκδήλωσης, πρόσφεραν πλούσια εδέσματα και ποτά σε όλο τον κόσμο, ολοκληρώνοντας έτσι τη βραδιά φιλόξενα και ευχάριστα. Η όμορφη εκδήλωση της Κυριακής με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου ωστόσο, ήταν μια από τις πολλές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στη Μάρπησσα.

Κάθε βράδυ, η κεντρική, στολισμένη χριστουγεννιάτικη πλατεία της, έως τις 26 Δεκεμβρίου, θα ζωντανεύει γιορτινά με μια σειρά εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους φίλους του χωριού που θα την επισκεφθούν!

Γιατί οι γιορτές στη Μάρπησσα έχουν άλλο χρώμα! Έχουν κάτι από την πατροπαράδοτη φιλοξενία της νησιώτικης ψυχής, έχουν άρωμα από αγάπη και μεράκι προσφοράς απλόχερης χαράς, σε όλους όσοι επιλέξουν να ζήσουν μοναδικές χριστουγεννιάτικες στιγμές κοντά της! Και του χρόνου!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos