Μια φιλόξενη, παραδοσιακή βραδιά διασκέδασης στην κοπή της βασιλόπιτας στο Άσπρο Χωριό Πάρου! (Βίντεο)

28 Ιανουαρίου 2018 22:28

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πάντα δραστήριου Συλλόγου «Ατλαντίς» στο Άσπρο Χωριό της Πάρου, επιφύλασσε όμορφες εκπλήξεις στον κόσμο που κατέκλυσε την αίθουσα του Συλλόγου το απόγευμα του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου 2018.

Σε ένα φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον, σε κλίμα ευχάριστο και πάνω απ΄όλα θερμό και φιλικό, ο Σύλλογος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, έκανε απολογισμό της δράσης του για τη χρονιά που πέρασε και κατόπιν προσέφερε μια βραδιά όμορφης διασκέδασης στον πολύ κόσμο που συμμετείχε στην εκδήλωση. Υπό τους ήχους παραδοσιακής τσαμπούνας ακούστηκαν κάλαντα ενώ κατόπιν, ζωντανή νησιώτικη μουσική και τραγούδια ξεσήκωσαν τους παριστάμενους οι οποίοι, όταν αργότερα το κέφι άναψε χόρεψαν με την ψυχή τους!

Το γιορτινό παραδοσιακό γλέντι, συνοδευόμενο απλόχερα από πλούσια εδέσματα, κρασί και σούμα, ενθουσίασε τον κόσμο που συμμετείχε στην εκδήλωση η οποία έγινε η αφορμή για μια βραδιά παραδοσιακής ψυχαγωγίας και ξεφαντώματος με πολλή ζωντάνια!

Σίγουρα, η φιλόξενη διάθεση και η γενναιόδωρη αγάπη προσφοράς του Συλλόγου «Ατλαντίς», ήταν το ουσιαστικότερο συστατικό της απόλυτα επιτυχημένης εκδήλωσης που αγκαλιάστηκε με ενθουσιασμό από τον κόσμο που έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις! Και του χρόνου!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos